ANTIĆ: Neću da obmanjujem igrače

Vranjski Dinamo se posle gubitka superligaškog statusa suočava sa velikim brojem odlazaka standardnih prvotimaca, što predsednik i trener Vranjanaca komentariše na svoj način.

- Ne želimo nikome da smetamo ili nekoga da teramo da igra za Dinamo ako to ne želi, ali i ne želim da zavaravam ili obmanjujem igrače, što je slučaj sa većinom klubova koji su skloni obećanjima i na kraju ništa ne ispune. Sve što smo se dogovorili s igračima maksimalno smo realizovali - potencira u izjavi za Sportski žurnal Dragan Antić Recko.

Prvi čovek vranjskog prvoligaša upozorava «da ima razumevanja za igrače, uz jedno veliko ali»!

- Igrači misle ako igraju jednu sezonu u elitnom rangu da su svi automatski na vrhunskom nivou, tačno je da ima dobrih pojedinaca, ali nisu svi odlični, jer da su bili takvi, klub ne bi ispao iz Super lige - zaključuje Antić.

Strateg Vranjanaca ne isključuje mogućnost novih odlazaka.

- Ukoliko za pojedince dobijemo odgovarajuću nadoknadu, igrač je slobodan. Ovima koji ostaju rekao sam da imaju sedam dana za dokazivanje, da pokažu šta znaju i umeju, pa ćemo do odlaska u Sloveniju znati ko ostaje, a ko odlazi. Znači, imaćemo kompletnu sliku na koje igrače možemo da računamo - jasan je Dragan Antić.

Podsećamo, devetorica fudbalera napustili su Dinamo u letnjem prelaznom roku, što se doduše trenutno ne poklapa sa visokim ambicijama kluba u novoj sezoni, ali za utehu, letnji prelazni rok traje do 31. avgusta.

S. Kostić

Komentari

Veliki stručnjak Recko, on ne može vola u dupe da ubode a kamo li da vodi klub. Kakav je igrač bio, takav je trener. Koga može on da nešto nauči? Da namešta utakmice, to da, pošto je poznat po tome. U Srbiji treba da se zakonom zabrani fudbal!

Cista istina nema pare samo kuka a ide u sloveniju na pripreme,pa to kosta nije gratis.Namestao u nemacku uhapseh u srbiji namesta boli ih uvo.kako je uso u ligu tako i ispao sta da se radi.Obelodanite koliko su platili vodovod,komrad i novi dom na dinamov racun.da se ne lazemo nikakav trenermanipulator

Najnovije vesti

BEV doneo Evropu u Vranje »

Članovi udruženja BEV u subotu u centru grada postavili su ulične biblioteke.Iz udruženja kažu da su na ovaj način pokuš...
ZutoCvece