Antić: Mladenović je naplatio 40.000 evra od Dinama

Ivan Mladenović kuka da je zbog Dinama sve izgubio, a od Dinama je naplatio 40.000 evra iako nije radnik kluba od 2007. godine, poručio je predsednik i trener FK Dinamo Dragan Antić, reagujući na tvrdnje ovog nekadašnjeg administrativnog radnika Dinama, «da je zbog Dinama sve izgubio i ostao i bez invalidske penzije».

Antić upire prstom na prethodne garniture na vlasti koje su uzrokovale «slučaj Mladenović».

- Mladenovića je zaposlio Zupančić, u Dinamu su ga vodili kao radnika iako nije radio, on nije naš radnik i njegova radna knjižica nije kod nas, pa ne možemo mi da ga odjavimo, tako da je kompletna odgovornost na ranijim vlastima zbog ovog slučaja - zaključio je Dragan Antić.

Prvi čovek Dinama, na kraju, poručuje oponentima «da sada nema krađe u Dinamu i da neće uspeti oni koji žele njegovu smenu i vode hajku, jer je jači od njih i mnogo više voli Dinamo i Vranje od dušebrižnika koji su u klubu videli samo svoje lične interese».

S. Kostić

Komentari

Recko je ovde upravu. Ivan je naplatio svoja dugovanja za period koji je bilo dugovanja. Njegov je problem gd eje utrošio novac, more, kuća, deca ili sl. Ali Ivan mora da shvati samo za period koji je Zakonski upisan. E sada bi on preko hleba pogaču. On je čovek koji bi sada naplatio sve godine njegovog nerada od momenta prekoda radnog staža. Ali Recko nije ovde da se time bavi već Većnik za sport Neši i njegov Sportski savez koji je u amanet od socijalista nasledio neradnike i prinaučene sekretare kluba. Niko se nije godinama bavio ovim sportskim talogom, ili još bolje mulj, glib od ljudi. Oni su bili upošljeni kao socijalni slučaj i hitno rešenje socijalističke pravde. Tako da stvarno bi Ivan mladenović u istoriju najveci neradnik sportskog saveza našao zapravo da traži novac. Moj predlog da se uradi revizija sudskog spora, da se utvrdi da je Ivan mladenović nelegalno uzeo novac i uplati na račun fudbalskog kluba.

Tako je! Neka ide kod Zupeta lopova i Zorana Antica i neka kuka

Taj Mladenovic je velika susumiga,čovek nežna dobar dan da kaze

Koliko si platio da objave ovu vest.

Neka mu vrati lovu koju su podelili onanlj koji ga doveo.

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece