Antić: Lako stvaramo, ali i dozvoljavamo šanse

U Dinamu, koji se vratio sa priprema u Ohridu, ocenjuju da spremno dočekuju početak prvenstvene trke u Prvoj ligi.

- Ali, imamo probleme u odbrani, jer naši napadači lako stvaraju šanse, ali to čine i naši rivali. Zato smo doveli dvojicu štopera, a dovešćemo još jednog - najavljuje u izjavi za InfoVranjske Dragan Antić Recko, predsednik vranjskog Dinama.

Antić se osvrnuo i na poraz njegovih igrača u kontrolnom meču sa kruševačkim prvoligašem Trajalom.

- Stvorili smo pet-šest šansi, nismo ih iskoristili i kazna nas je stigla ne samo zbog propuštenih prilika, već i zbog grešaka odbrane. Ipak, zadovoljan sam igrom, uz napomenu da ne volim pripreme u Makedoniji, jer tamo nemamo jake protivnike za prijateljske utakmice, a samo protiv jakih rivala možemo da znamo na čemu smo i koliko vredimo, ali i šta nam nedostaje u igri - objasnio je Dragan Antić.

Mlađan Stevanović, kapiten Dinama, u izjavi za Sportski žurnal komentariše stanje u timu koji je u odnosu na prošlu sezonu pretrpeo značajne izmene.

- Mnogo novajlija je došlo ovog leta i potrebno je vreme da se uklope u ekipu i sistem rada, ali, kako vreme odmiče novajlije su sve bolje i verujem da će do starta zasijati punim sjajem - ubeđen je Stevanović.

Stevanović veruje «da Dinamo uz pomoć brojne armije navijača može da se vrati u elitu»!

- Pred nama je težak zadatak, konkurencija je jaka, veliki broj kluba želi da se nađe u vrhu, Metalac iz Gornjeg Milanovca, Radnički iz Kragujevca, Trajal iz Kruševca, Smederevo, naš rival u prvom kolu, ipak, jednom smo izborili plasman u Super ligu, pa sam uveren da ćemo i sada biti uspešni - obećao je kapiten Vranjanaca Mlađan Stevanović.

Dinamo u nedelju 28. jula na stadionu «Jumka» ima generalnu probu pred start šampionata u Prvoj ligi, meč sa Radničkim iz Pirota, novim prvoligašem.

Susret Vranjanaca i Piroćanaca počinje u 17,30 sati.

NIV

Najnovije vesti

RECKO pozitivan na KORONU »

Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba vranjskog prvoligaša Dinama, pozitivan je na virus koronu, piše portal Mondo.Prem...
ZutoCvece