ANTIĆ: Još pregovaram sa Nišlijama

„Ništa nije definitivno rešeno u vezi mog angažovanja za šefa struke u niškom Radničkom, pregovori su u toku, pa videćemo“, ističe u izjavi za InfoVranjske Dragan Antić Recko, trener vranjskog Dinama, povodom vesti u Sportskom žurnalu da će na klupi niškog superligaša naslediti Milana Rastavca.

Biću vođa naprednjaka

Antić je upoznat sa činjenicom da je za 30. maj predsednik Radničkog Ivica Tončev zakazao sednicu Upravnog odbora kluba na kojoj treba da budu razrešene sve dileme oko njegovog imenovanja za trenera.

„Svestan sam da se od mene očekuju dobri rezultati posle odlaska Rastavca, ali i nakon Dinamovih dobrih igara u prolećnom delu šampionata Prve lige, ali još uvek ne znam da li ću biti trener Radničkog“, zagonetan je Antić.

Komentari

Licitira sa Dinamom traži više para,malo što su oba sina tu u Dinamo jedan kao kobajagi fudbaler,drugi kao bajagi menadžer a tata namešta rezultate razmišlja i ženu da dovede u nekom svojstvu tako da sa Ivicom Toncevim licitira a sebi diže cenu.Ne sekirajte se ostaje on u Vranje u Niš ne može da vrslja tamo je veliki gazda.

Pa sa ta dva sina i sa najmanjim budzetom ima najbolje rezultate u zadnjih 30 godina. Btw ti kobajagi menadzeri i fudbaleri su dali svoj licni novac za klub, koji im se nikad nece vratiti.

Najnovije vesti

DSS: Planinarski dom u KOLAPSU »

Gradski odbor DSS-a oglasio se saopštenjem za javnost povodom dešavanja vezana za Besnu Kobilu. Portal InfoVranjske.rs p...
ZutoCvece