Antić: Još nismo ispali iz Super lige

- Teoretski još nismo ispali iz Super lige, jer Inđija nije podnela zahtev za licenciranje, tako da Dinamo ima velike šanse da ostane u eliti, ali o tome će odlučivati organi Fudbalskog saveza Srbije -, poručio je Dragan Antić Recko, predsednik i trener vranjskog Dinama.

Antić ne očajava ukoliko Dinamo nastavi takmičenje u drugom fudbalskom rangu, Prvoj ligi Srbije.

- Nastavljamo tamo gde smo stali, ukoliko budemo u Prvoj ligi, radićemo na ekspresnom povratku u elitu, iako boli ispadanje iz Super lige, zbog kluba, vernih navijača i Vranja, posebno zbog navijača koji su nakon završetka utamice sa Inđijom igračima našeg kluba uputili veliki aplauz i ostali uz klub -, naglašava Antić.

Prvi čovek Dinama uveliko razmišlja o pojačanjima za narednu sezonu.

- Iz kluba odlaze golman Lakić, koji se vraća u Bosnu i Hercegovinu, i Gašić i Dimitrov kojima ističu ugovori, 90 odsto fudbalera iz minule sezone ostaje u Dinamu, ali su nam neophodni dvojica golmana jedan do dva štopera i dobar vezista -, navodi Antić.

Tvorac istorijskog uspeha Dinama kao najveći adut u narednoj sezoni potencira činjenicu da će klub kao domaćin igrati u Vranju.

- Sve četiri utakmice koje smo igrali u Vranju završene su našom pobedom, to će predstavljati naš najveći adut i prednost, jer pred našim vernim i brojnim navijačima padaće ovde i najbolji klubovi -, optimista je Dragan Antić Recko!

Komentari

Ne lazite ljude.. Na davajte laznu nadu.. Ispali smo. Zbog Tebe Recko ima da nas izbace.. Mnogo si se ti zaigrao.. Slusam konferenciji i ne mogu da verujem sta vidim i cujemo.. Vi momce kuburite sa kadrovi.. Kad vidim ko sve sedi u kancelarije dodje mi da zaplačem.. Zvali ste i navijaci.. Pa to su oni najgori sto ste mogli da pozovete, celepurani.. Kada se igrala zona ne secam se da su bili a sada kada je bila super liga odjednom se navija.. Strasno..

Da li je moguce da ovakav lik moze biti i kurir u nekoj firmi, a ne trener, direktor, predsednik. Pa ovako se ni sarlatani ne pokazuju. Smejurija

Ti si bre gori nego kada laže Aleksandar Vučić.Prostaku jedan, stvarno ne mogu više da shvati ko može ovog luzera da više sluša. Ti si bre unuštio tradiciju kluba i sve što je sveto u klubu.Prevarantu jedan. Ti se ugledaj na Inđiju kao grad, kao sportski kolektiv.Daleko si ti i klub od njega.E moj prostaku

LAZA LAZAREVIĆ

Ljudi iz FK Indjija imaju svu potrebnu dokumentaciju i licencu,prema tome nema potrebe da se javnost vara,Dinamo je ispao.

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece