Antić: Jagodina nema šta da traži u Vranju

- Biće teško protiv Jagodine, dobra su ekipa, ali nemaju šta da traže u Vranju, jer moramo da pobedimo i da prekinemo negativan niz. Dinamo nema krizu igre, već krizu rezultata, pa zato očekujem maksimum zalaganja naših igrača -, obećao je na konferenciji za medije na stadionu "Jumka" Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba vranjskog prvoligaša.

Antić ne krije da je golman najveći problem u timu Vranjanaca.

- Početničke greške koštale su nas mnogo bodova, kao i poraza u prošlom kolu u Novom Sadu od Kabela, u meču u kome se Dinamo nije obrukao. Tamo smo primili gol iz kornera, a igrali smo dobro i uz malo više sreće mogli smo i do tri boda. Osim problema sa golmanom, na mukama smo i zbog neigranja Stevanovića, a i Spasić ima povređeno koleno, pa mogu da računam na 18 fudbalera -, kaže Antić.

Strateg Dinama žali zbog izostanka publike na stadionu "Jumka".

- Fudbal se igra zbog publike, pred navijačima, a ne pred praznim tribinama. Publika je Dinamu uvek bila vetar u leđa, zato bi bili zadovoljni kada bi mogli da popunimo makar 30 odsto kapaciteta, jer je to nama važno, mi imamo više hiljada navijača, dok drugi klubovi igraju pred stotinak gledalaca -, zaključuje Antić.

Fudbaleri Jelić i Tumbas izrazili su žaljenje zbog dobre igre a izgubljenih bodova u Novom Sadu, ali su obećali maksimum zalaganja svih fudbalera i tri boda na Dinamovom saldu.

Najnovije vesti

ZutoCvece