Antić i Stojančić u NEMILOSTI Ivice DAČIĆA

Zoran Antić, član Predsedništva SPS i predsednik Gradskog odbora vranjskih socijalista, i Branimir Stojančić, sekretar IO GrO SPS u Vranju, već par godina su u nemilosti Ivice Dačića, lidera srpskih socijalista, saznaju InfoVranjske iz izvora u SPS-u.

- I Antić i Stojančić su pretrpeli strašne šamare od svog šefa Dačića. Prvo je Antić, koji drži jug Srbije, stavljen na 53. mesto na poslaničkoj listi SPS-a 2016. godine, što se prvi put u istoriji SPS događa da je član Predsedništva daleko ispod desetog mesta - obrazlaže sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih potencira «da je Slaviša Bulatović iz SNS na poslaničkoj listi takođe bio na 53. poziciji, a bio je niko i ništa, samo predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju kada je ta stranka bila u dubokoj opoziciji».

Po ovom izvoru InfoVranjskih, «sličan šamar opalio je Dačić i Branimiru Stojančiću, sekretaru IO GrO SPS u Vranju».

- Stojančić je figurirao za glavnog favorita u nadmetanju za direktora PIO Fonda u Vranju, svi su očekivali da on bude direktor, jer je bio bolje pozicioniran u odnosu na Srđana Dekića, međutim, umešao se lider SPS Dačić i Stojančić je ispao iz igre - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, Branimira Stojančića kao kandidata za direktora PIO Fonda u Vranju javno je podržao lider vranjskih socijalista Zoran Antić.

S. Kostić

Komentari

ADIO AMORE

I vremeje da odu

Ponovo si pijan i pises iz advokatsku kancelariji..

Dosta je dosta je

Dosta je dosta je

Njima sada uopšte nije loše, zašto degradirati njihovu moc?...zašto ne postavite pitanje ovako... Kako su opstali u vreme kada su otisli u opoziciju u Vranju, izgubivši izbore? Svakome treba malo otrežnjenja...problem su ovi trenutni, njima ne otrežnjenje...nego zatvor bato. Između dva zla narod vodi veće. Potpisujem...

gologuzija

Lele ,lele, padni mi na grudi partija,kude su sd ovija bračiki -pobratimčiki,kako su se poštovali pre takoj zgrtali....a sd padnali u nemilos' onoga mister koferčeta.....pa toj se nesmo nadali da će se desi.....

Rekao sam u komntarima kada su ovi Naprednjaci, kosmicka greska dosli na vlast da je SPS u gradu izgubio zbog Zorana antica. Mnogo ranije su trebali da budu pedalirani

Kako je onda Antić savetnik u MSP?

Они су Ружићева струја.

Najnovije vesti

ZutoCvece