ANTIĆ: Grad Vranje NE FINANSIRA Dinamo

Strateg i predsednik Fudbalskog kluba Dinamo Dragan Antić Recko izjavio je da Grad Vranje „ne finansira“ ovog vranjskog prvoligaša.

- To činimo moj sin Marko, Miloš Vukolić i ja - izjavio je Antić posle utakmice sa Metalcem u Gornjem Milanovcu koju su fudbaleri vranjskog prvoligaša dobili sa 2:0 i zadržali lidersku poziciju na tabeli.

On je je naveo da „samo dvojica privrednika u Vranju imaju razumevanja za potrebe ovog kluba“.

- Jedini koji nas pomažu su Branislav Trajković, direktor „Jumka“ i Rade Novković, direktor HIV-a - konkretan je bio Antić.

Biću vođa naprednjaka

Grad Vranje iz budžeta je predvideo 11 miliona dinara za finansiranje Fudbalskog kluba Dinamo u 2017. godini, što je Dragan Antić svojevremeno ocenio „nedovoljnim za takmičenje u zoni, a kamoli u Prvoj ligi Srbije“.

S. Kostić

Puk’o fudbal

Spasio sam klub od gašenja

FINANSIJSKI KOLAPS „DINAMA“ Tim ne putuje u Šabac!

Komentari

Fudbalski klub gospodine Antiću dobro znate kako se finansira. Po vašoj priči ispada da dajete Vaš novac. Prvo, novac dobijate od opštine grada, drugo deo para dobijate preko sportskog saveza Vranje, teći deo para idu preko republičkih kombinacija. Znate Vaš poslednji dogovor sa Baratislavom Gašićem u Kruševcu. Osim toga i neki rezultati u drugom delu sezone kao i u ovom bili su po narodnoj "sumljive rabote". Da, to je bilo par puta iz 2 u 1 ili iz X u 1. dobro znamo zašto su fudbaleri FK"Jagodine" hteli da napuste teren. To niste zaboravili. Klub jeste gradski ali od grada nema ni "G". Poptupno Vi i vaši puleni preko Naprednjaka vodite, dobro znano samo Vama. Gradu ništa ne ide u korist ulazak u viši rang kada znamo da uopšte nemate mlađe kategorije gde možemo se osloniti na naše fudbalere a ne Vaše koje ste od 18-torice doveli 16-toricu. To nije fudbal grada to je fudbal kao "legija stranaca". E moj Antiću, Antiću. Nemojte nas "farbati"

....alal vera majstore...to je to......'dajemo svoje pare'..ahahaha, ko je dozvolio ovom jumkovcu da daje 'nase' pare..ko bre...to sto je vecina kod vas, polupismena zbirudija, ne znaci, da smo svi...fikusi...znamo se...Rece, jos od..onomad...

Neka bude jos 20x iz 1 u 2 i iz 2 u 1 samo DINAMO neka udje iz 2. u 1. ligu !!! I nek crknu dusmani

HAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAH sumnjiva utakmica koja dodje iz X u 1... Bravo za komentar :D:D:D

Recko gine za ovaj klub i zasluzeno je na 1. mesto a ja jos nikog iz grad nisam cuo (a kamo li da vidim nekog od njih na stadion) da kaze jednu lepu rec o klubu koji predstavlja nas grad na najbolji moguci nacin i kad se igra u vranje i kad se ode na gostovanja. Sram vas bilo.

To ti je kad su pobedili na izbori ni krivi ni duzni zbog Vucica.
Kako da daju oni pare za Dinamo kad su dosli pre godinu dana u grad.
Donjovranjci ispadose elita u vranjski SNS

Jumko daje pare? Pa kako bre sme neko ko duguje jednima, da daje pare drugima - i to u formi donacije, poklona ili bilo kojeg drugog oblika bez prisvajanja bilo kojeg vida koristi vezane za osnovnu delatnost - sivenja i proizvodnje odece u konkretnom slucaju. Au, ovo je direktan poziv da privredni kriminal proveri tokove izlaska novca iz Jumka, da vidimo kako oni to finansiraju Dinamo u situaciji kada radnici cekaju na milijarde po osnovu neisplacenih zarada.

Najnovije vesti

DSS: Planinarski dom u KOLAPSU »

Gradski odbor DSS-a oglasio se saopštenjem za javnost povodom dešavanja vezana za Besnu Kobilu. Portal InfoVranjske.rs p...
ZutoCvece