ANTIĆ: Grad ne daje pare, preti KOLAPS

Predsednik i trener FK Dinamo Dragan Antić izjavio je da suspenzija mlađih kategorija tog kluba više nije na snazi, kao i da je uprava kluba izmirila finansijska dugovanja prema službenim licima.

Spasić: U mlađim selekcijama Dinama igraće samo najbolji

 „Veliki problem predstavlja teren za trening, pošto se još uvek izvode radovi.

Iako je trebalo da teren bude spreman još pre dva meseca, do 18. avgusta, to se nije desilo.

Sada deca nemaju gde da treniraju i igraju, i to je najveći problem omladinskih selekcija, jer oni svoje utakmice igraju u Banji ili Hanu“, rekao je Antić .

On je upozorio da se nad klubom nadvila još jedna opasnost, jer je FSS spreman da im oduzme donaciju koja se sastoji od reflektora i veštačke trave za stadion pored Sportske hale, ukoliko radovi na postavljaju te opreme ne budu završeni do Nove godine.

TONČEV: FK Dinamo dobija teren od veštačke trave

Antić dodaje da Dinamo „već pet meseci od Grada nije dobio ni dinar, iako su prvi na tabeli i ozbiljan kandidat za ulazak u Super ligu“.

Komentari

Kako da daje kad tvoji unistise GRAD,vidis da smo postali KASABA.

Klub treba da se ukine, kakva prva ili super liga to je samo velika kradja pojedinca.

Antić pokušava da prikrije novac koji dolazi kao donacija klubu a koji se donira na privatni račun. Gde je novac koji dobijate od Sportskog Saveza grada plus donacija na ime reklama lokalnih preduzeća. Zašto ne pokazete Vaš troškovnik sredstava i kako isplaćujete zarade plus premije prvotimcima. Daj položite račune koliko se isplaćiju vaše apanaže, apanaže trenera plus Vašeg sina. Sve su to milionske cifre i vi sada nama "solite pamet" da nema para. normalno da nema novac kada se vi ne ponašate domaćinski. Ne želim da Vas više ofiram jer je i ovo dosta.

Kakve pare da daje grad za professionanlI sport ,vidis da ljudi nemaju za plate a ti bi da se hvalsi da si uveo Vranje u super ligu.Decko nadji sponzore kao rukometni klub a ne vozis kola od 100.000 E.

Najnovije vesti

DSS: Planinarski dom u KOLAPSU »

Gradski odbor DSS-a oglasio se saopštenjem za javnost povodom dešavanja vezana za Besnu Kobilu. Portal InfoVranjske.rs p...
ZutoCvece