Antanasijević PRED ISKLJUČENJEM iz SPS-a

Žikica Antanasijević, zvanično još uvek predsednik OO SPS u Vranjskoj Banji i pomoćnik gradonačelnika Vranja za ekologiju, biće isključen iz partije na narednoj sednici Gradskog odbora vranjskih socijalista, saznaju InfoVranjske iz izvora u Opštinskom odboru SPS u Vranjskoj Banji.

- Antanasijević je «pečen», nema mu spasa zbog lobiranja za proivkandidata socijalista za direktora «Zmaj» škole, pa mu je već spremljen katil ferman na narednoj sednici GrO SPS, mislim da je ta stvar već završena. Zoran Antić, predsednik vranjskih socijalista, ne voli da seče preko kolena, isuviše je vešt i pragmatičan poltičar, što je već u više navrata dokazao - saopštava sagovornik InfoVranjskih iz OO SPS u Vranjskoj Banji.

Da su Anatanasijeviću odbrojani dani u redovima lokalnih socijalista, sagovornik InfoVranjskih dokazuje na primeru partijske sudbine Predraga Milenkovića, člana GrO SPS i zamenika predsednika Gradske opštine Vranjska Banja, čije je sagrešenje slično grehu Antanasijevića, jer je lobirao za protivkandidata socijalista za direktora OŠ «Kralj Petar Prvi» u Korbevcu.

- Nezvanično, Antić je prilikom (polu)tajnog i pomalo kripto boravka u Vranjskoj Banji, u petak 28. septembra, Milenkoviću dao zeleno svetlo da rukovodi banjskim odborom SPS-a, čime je de fakto Antanasijević diskretno uklonjen sa još uvek zvanične partijske funkcije, ali ni Milenković nije u Bog zna kakvoj prednosti, jer banjski odbor socijalista jedva funkcioniše - navodi sagovrnik InfoVranjskih, dugogodišnji banjski socijalista.

Izvor InfoVranjskih, na kraju, opet potencira Antićevu političku veštinu da u ovakvim situacijama ne lomi sa odlukama na brzinu, već da koliko-toliko, makar u očima ovdašnje javnosti, amortizuje za partiju neugodne i kompromitujuće gafove i promašaje.

- Antić neće odjednom da udari na obojicu «grešnika», on zna da to nije dobro za partiju u celini, već će bez revolucije, što bi rekli, «evolutivno», da rešava nastale probleme zbog nepoštovanja partijskih odluka od strane dvojice najisturenijih banjskih socijalista - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Nemoguće? Žikica je čovek od poverenja koga je Antić izvuko iz cvećare i Kumareva i izveo na asfalt i naravno jedva ga naučio da nosi odelo.Forsirao ga je, dao mu nebrojeno funkcija, pa je žile sada i privatnik sa par polj.apoteka,kioskom,dobrim kolima i stanom.Da li je moguće da se Antiću desna ruka seče ili plašite mečku sa rešeto?E Antiću, stavljao su na funkcije sve ono što nijedan privatnik ne bi ni kao stražara stavio a pametne sklanjao da te ne bi ugrozili.zato ko ne plati na Drini ,platiće na ćupriji.Jedan po jedan će da ti okreću leđa i odlaze iz partije.

Pa vi bre socijalisti rekoste da ste složni,svi za jednog , jedan za sve? Šta će biti sa banjskim zubarskim tehničarem?Na veću funkciju ? To mu dođe kao nagrada za Judu?

A beše Zoki i svita sila nad sile, da ne možeš da im priđeš.Kafu ne možeš da popiješ sa nji a sad glava dole,od sokak do sokak,okreću svi glavu,neće niko da sedne sem oni sa koji niko neće.Lele, kakva sila propadna,begav jedan od drugog ko đavo od tamjan.

PITAJ TE SE ZASTO NIJE POMEREN NJEGOV KIOSK, STA JE MORAO DA URADI DA BI KIOSK OSTAO. ZORAN JE UPRAVU. IZDAO GA

Nije ga naučio padežima

Mozda Zikica i ima sve ovo, ali je sigurno da u porodici nema ubica, prostitutki, manijaka i kockara.Nije naplacivao reket od Jove Tajm inzenjeringa i nikada nije bio preletac.

Učitelju, na koju porodicu misliš? Sa prvom ili drugom ženom? A mi fiktivno nismo priznali Kosovo pa ni on filtivno nije preletač samo pomalo lobira za drugu stranku,ha,ha,ha.

I treba da ga iskljuce i smene sa svih funkcija. Na njegovo mesto treba da dodju provereni i dokazani ljudi, koji su uspesno vodili javna preduzeca, koji nisu krali i nisu obrukali svoju partiju. Sticajem okolnosti takvi ljudi su sada u drugom planu u SPS. Puna podrska Zoranu Anticu, da stvar izgura do kraja. Umesto Milenkovica na funkciji zamenika predsednika Opstine Vranjska Banja treba imenovati nekog drugog iz redova odbornika SPS. Umesto Antanasijevica proverene kadrove koji su vodili javna preduzeca.

Sve mi se cini da kurcijalni problemi nece biti reseni Zikinom smenom.

Od ovakvih bezobzirnih i intelektualno retardiranih svi pametni odoše iz Banje.

Antiću reši problem dok se još može rešiti.Ako su jednom izneverili partiju uvek će.Zapamti dobro to ja i tvoj tatko Dragan mnogo bolje znamo od tebe..smeni oh sa funkcije obojicu i videces njihovo pravo lice.Formiraj novi odbor i nove ljude tj.imas i sad dobre ali ih otkrij u prvi plan i daj im punu podrsku ako hoces da se Banja malo oporavi, inace sa ovima ako nastavis nema nista od Banju i sps.Dobar si politicar i nemoj da se po 3 put zeznes..pozdrav od cika Acu penzionera..

Najnovije vesti

Drugi protest SLOBODARSKOG VRANJA »

U Vranju je u petak održan drugi po redu protest građana zbog celokupne situacije u zemlji. Protest je počeo pred značaj...

TOP SOFA: PANIKA zbog korone »

Priča koja sledi dolazi iz „Top sofe“ i njene fabrike u Bunuševcu, ali se može odnositi na bilo koju vranjsku, pa i srps...
ZutoCvece