Antanasijević podneo ostavku

Dosadašnji većnik za ekologiju Žikica Antanasijjević (SPS), podneo je ostavku na ovu funkciju u utorak, saznaju Info Vranjske.

Kako su Info Vranjske već izvestile, SPS je na svom sastanku u ponedeljak doneo odluku o smeni Antanasijevića posle samo godinu dana većničkog mandata, i to na uporno insistiranje naprednjaka.

Kako u međuvremenu nije održana još jedna Mandatna komisija, što je bilo neophodno da bi Antanasijević bio smenjen po zakonu, on je morao da podnese ostavku, što je, kao poslušan partijski vojnik, i učinio u utorak pred kraj radnog vremena.

Za sada je potpuno nepoznato ko će, umesto Antanasijevića, biti novi gradski većnik, kao i to da li će pripadati SNS-u, SPS-u ili nekoj trećoj partiji.

SSB

Komentari

Izgleda Žikicu menja Danijel Bulča iz SPS, prethodno je bio u Vulinov PS. Sad i u SPS ima jedan Bulča. Žikici podrška jer je bolji kadar 5.000.000 posto. Ovaj novi Bulča ne zna dal je došo ili pošo, bitno za rođendan vodi rukovodstvo SPS na kolačiki, videćete sutra, ja se još smejem. SPS-u čestitka na katastrofalnim kadrovima.

Najnovije vesti

Dinamo bez bodova u Vranju »

Vranjski Dinamo je u 20. kolu Prve lige poražem na svom terenu od ekipe IMT iz Beograda rezultatom 1:3, poluvreme 1:1.Fu...

I posle Bosketa – Sneža »

Snežana Stanković, savetnica poverenika SNS u Surdulici Branislava Veličkovića, krenula je u žestoku kampanju sa ciljem...
ZutoCvece