ANDONOV: Pravda je spora, ali dostižna

- Takva je pravda, spora, ali uvek stigne, pa tako i u slučaju mog odborničkog mandata, sud je odlučio u skladu sa zakonom - rekao je Igor Andonov, predsednik GrO SDS u Vranju, u izjavi za InfoVranjske koju je dao u holu Skupštine Grada Vranja koja je održavala svoju 22. sednicu, kojoj je prisustvovaoa u svojstvu novog - starog odbornika.

Andonovu su na povratku u odborničke klupe čestitatli članovi SDPS Rasima Ljajića, Jedinstvene Srbije, ali naprednjaci, među kojima su bili i Momir Stoiljković, direktor «Komrada», i dr Nebojša Veličković, direktor Zdravstvenog centra u Vranju.

Podsećamo, na svojoj sednici u decembru 2017. godine, većinom glasova vladajuće koalicije uskraćen je odbornički mandat Igoru Andonovu na koji je polagao pravo posle ostavke odbornice SDS Slavice Sotirović.

Upravni sud u Nišu vratio je mandat Andonovu i time anulirao naprednjačku nezakonitu odluku o uskraćivanju odborničkog mandata Andonovu.

S. Kostić

Najnovije vesti

Gde će BOSKE, posle svega? »

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i t...
ZutoCvece