ANDONOV: Žao mi je što sam pogrešno shvaćen

Zamenik gradonačelnika Vranja i stomatolog Igor Andonov, reagujući na navode sa današnje konferencije za novinare u Zdrasvtvenom centru (ZC), kaže da mu je" žao što je njegova izjava iz poslednjeg broja štampanog izdanja Vranjskih pogrešno shvaćena i protumačena".

"Jesam govorio o katastrofalnom stanju u Zdravstvenom centru, ali nisam nijednom reči želeo da krivicu za to pripišem aktuelnom rukovodstvu.

Stanje jeste zabrinjavajuće i loše, ali je loše zbog prethodnih rukovodstava koja su ovu ustanovu zadužila za milijardu dinara", navodi Andonov.

VELIČKOVIĆ: Nadam se da je Andonov samo imao loš dan

On dodaje da mu ni u jednom momentu nije bila namera da optuži aktuelni menadžment.

"Znam te ljude, znam koliko napora ulažu u onome što rade, podržavam ih u potpunosti i nadam se da će ZC vratiti na put kojim treba da ide.

To je jedina istina, kao što je istina da postoji samo jedan holter EKG-a, da mnogo toga u ZC ne štima, ali, opet kažem, za to nisu krivi ljudi iz aktuelnog menadžmenta", kaže Andonov u izjavi za Info Vranjske.

D.D.

 

 

 

 

 

Najnovije vesti

Naprednjački CUNAMI za Trgovište »

Nenad Krstić, predsednik opštine Trgovište, priprema tipičnu naprednjačku izbornu kampanju na teritoriji ove opštine, ma...
Sajam Zaposljavanja