Aleksandra Tošić Arsić nova VF predsednica Osnovnog suda

Sudija Aleksandra Tošić Arsić postavljena je, rešenjem predsednice Višeg suda Dragane Ilić Marković, za vršioca funkcije predsednika Osnovog suda u Vranju, saopštio je Viši sud.

Prema saopštenju, Tošić Arsić će funkciju preuzeti od srede, 3. juna, i „mandat će joj trajati dok novi predsednik suda ne stupi na funkciju, a najduže šest meseci“.

- Aleksandra Tošić Arsić je rođena u Vranju 1974. godine i potiče iz stare vranjske porodice sa pravničkom tradijom, jer joj je otac, sada pokojni Miomir Tošić, bio poznati vranjski advokat. Udata je i majke dve devojčice - kaže se u saopštenju Višeg suda.

U dokumentu se navodi i njena biografija, koj kaže da je karijeru po završetku fakulteta počela kao pripravnica u Okružnom sudu u Vranju, gde je radila na svim materijama, uključujući i sudsku upravu.

- Nakon što je položila pravosudni ispit, primljena je za stručnog saradnika u Okružnom sudu i tu je ostala do izbora za sudiju Osnovnog suda u Vranju 2010. godine. U Osnovnom sudu u Vranju je bila potparol toga Suda i predsednik Krvičnog odeljenja. Rad sudije Aleksandre Tošić Arsić je vrednovan ocenom "uzuzetno uspešno obavlja sudijsku funkciju" - kaže se u saopštenju.

Dosadašnji VF predsednika Osnovnog suda u Vranju Stojadin Stanković je dopisom od 18. maja obavestio predsednicu Višeg suda da iz zdravstvenih razloga nije u mogućnosti da i dalje obavlja funkciju VF predsednika suda i predložio da počev od 3. juna bude postavljen novi VF predsednika Osnovnog suda u Vranju, kaže se u saopštenju.

SSB

Komentari

Sad tek nece da donese presudu lekarima za ubistvo deteta, tri godine vrti, peklja, mulja kako da ih ne osudi. Ako ona izuzetno dobro obavlja sudijsku funkciju, kakvi li su ostali?!

Jedino ona može da presudi taj predmet kako treba. Druge sudije su sudile u tom predmetu i vraćen je zbog propusta.

Ma ce ga presude oni svi malo sutra narode.
Odavno u tom sudu nema pravde kad adv. Zubu diktira presude kako hoce.
Odavno je sve izmaklo kontroli u tom sudu
Jb lud zbunjenog ...

Svaka čast.. Prava osoba na pravom mestu! Dosta je bilo pogrešnih kadrova... Još jednom čestitam Aleksandri... Nenad Ordić

Ta sudi kako joj se oće,možeš da se žalio to ti je.Ni kriv ni dužan i bez dokaza debelo platiš,pa posle se deli sa advokatima.Katastrofa

Konacno da na celu suda bude najbolji. Veoma strucan i posten sudija.

Najnovije vesti

DSS: Planinarski dom u KOLAPSU »

Gradski odbor DSS-a oglasio se saopštenjem za javnost povodom dešavanja vezana za Besnu Kobilu. Portal InfoVranjske.rs p...
ZutoCvece