ALARM: Svaki šesti testirani POZITIVAN NA KORONU!

Od 27 uzoraka testiranih sa područja Pčinjskog okruga, četvoro osoba je pozitivno na COVID 19, saopštava Zavod za javno zdravlje u Vranju.

Dve novozaražene osobe su iz Preševa, a po jedna iz Vranja i Surdulice.

U kovid ambulanti u Vranju izvršeno je 59 pregleda, od čega su 42 prvi pregledi.

U vranjskim kovid bolnicama na lečenju su 22 pacijenta, od kojih je osmoro sa potvrđenom infekcijom virusom korona.

Gradski štab za vanredne situacije zatražio je pooštravanje mera za zaštitu od širenja infekcije korona virusom, a u sklopu tih mera je i zabrana rada kafana i kafića posle 23 sata.

NIV

Komentari

Da se zatvore svi kafici, dok se situacija ne stabilizuje.

Nisu kafići jedini, neka prodje inspekcija malo po seoskim prodavnicama. tu se unutra pije, grle se pijani, ljube, niko masku ne nosi, niko ne poštuje propise a bogami inspekcija nigde nije ušla da proveri šta se tamo radi i kako šire zarazu.

Ma sve зatvorite, neka rade i žlve samo bogom dani.....

Koja situacija?

Ovaj bolesnik sad rece da će da uvede policijski cas. Važno da će njihova deca slobodno da žive. Olosi. A za nas nek nas zatvore da mu ne smetamo. Lazov.

Gde je to izjavio?

A sta je bilo sa zelenim pijacama tamo nema zaraze sta se desava petkom i subotom, nema mesta gde da se okrene to nisi okupljanja zar ne? Kako vas nije sramota deca u skopama nose maske delite ih po grupama sta je sa pijacama sto to ne zatvorite petkom i subotom jer radnim danima kao nema guzve. Organizujte to malo bolje ako ovo vazi za kafice, deca u skolama nose maske guse se onda obratite paznju i na zelene pijace narocito gornji pijac

Pijaca treba da radi svaki dan da bi se rasteretilo ovakvo stanje. Narod treba nesto i da jede. Sta ce taj seljak ako ne proda robu od cega ce ziveti. Mora se ziveti s koronom.samo uz vecu odgovornost svih nas.

A ja sa moj kafic govna da jedem. Pa da.

To se i očekivalo!Biće ih još više !Italijanski scenario !

Najnovije vesti

Pobeda Žorkica za PRVO MESTO »

Ekipa ŽRK Vranje u subotu je pobedila ŽRK Vlasotince sa 23:22, u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali u Vranju. Ek...
ZutoCvece