"Ako STRADAM ja, STRADAĆE i Bulatović"

Kakva je trenutna situacija u zemlji Srbiji, ko ovde šta radi i na koji način možda najbolje pokazuje priiimer iz jedne vranjske osnovne škole.

Naime, tamo je direktor kadar SNS-a, koji „mora“ bespogovorno da izvršava naredbe stranke.

Čovek to i radi, ali, sa potpunom svešću šta radi i kuda takvo ponašanje vodi.

- Sve potpisujem što mi Slaviša Bulatović, predsednik Gradskog odbora SNS i narodni poslanik, naredi. On stoji iza mene, ali ako mi se nešto desi da stradam u smislu procesuiranja u nadležnim državnim organima, stradaće i Bulatović - kaže ovaj direktor.

Ovaj čovek, sada već prestrašen eventualnom krivicom zbog onoga što potpisuje po instrukcijama Bulatovića, najavljuje prve poteze na štetu lidera vranjskih naprednjaka.

- Sve ću da obelodanim, neću da ćutim i stradam, a morao sam da radim kako mi se kaže i po naredbama Bulatovića. Glupo bi bilo da samo ja stradam, a da se drugi, pa i poslanik Bulatović, šepure na tronu vlasti i moći i svega što iz toga proizilazi, kao oni su nevini i nemaju ništa s mojim (ne)zakonitim postupcima, mada on(i) stoje iza toga - upozorava ovaj preplašeni direktor.

Sagovornik InfoVranjskih opominje «da je sve ovo, od reči do reči, rekao svom stranačkom prijatelju i to iz samo jednog razloga»!

- Sve što vama govorim, kazao sam i svom prijatelju članu SNS, ciljano, jer ga dobro znam i siguran sam da će da prenese Bulatoviću, pošto je zadužen u stranci da se bavi «obaveštajnim» radom, pa neka i poslanik zna da neću da dozvolim da se kola polome samo na meni - pomalo i preti sagovornik InfoVranjskih.

Sad, šta se to radi po SNS-u, kakve su namere ove stranke, kakve namere njenih vranjskih lidera, i kakva uloga „nadležnih državnih organa“?

Sada sve deluje kao izmišljotina i spinovanje, ali, šta ako je istina?

Gde mi to i sa kim živimo, i zna li taj neko da ničija nije do zore gorela?

SSB

Komentari

Stradace te svi. Ne od zakon,jer zakon ne postoji.Stradace te od narod od boga.Kune vas narod iz dana u dan.I ja sam narod.

SAMO BUDALA MOZE DA ISPUNJAVA ZELJE BUDALI,A NE DIREKTOR SKOLE SEBI TO DA DOZVOLI,OSIM AKO JE CLAN SNS..

Pa ko te tera zemljace da budes direktor?Podnesi ostavku i nece biti problema.

GORAN PETROVIC ISTO. KAZE KRADEM SVE SVESNO JER SAM U DOGOVORU SA BULATOM. IMAM LEDJA, I NOVI DOM OSTAVLJAM U DEBELOM MINUSU A MI U DEBELOM PLUSU. MA SAMO SISAJ NAROD, NEKA PLACA GREJANJE HAHAHAH

Bulca ce da se izvuce.U jake je pljacke sa bosketa .A vrana vrani oci ne vadi.

Sto nisu mosu i ljbu naterali da pljacka za olos

Najnovije vesti

ZutoCvece