AH TE VRANJSKE: Sentić pokrenuo ANTI INSAJDERSKU istragu

Dragan Sentić, predsednik Gradske opštine Vranjska Banja, pokrenuo je istragu zbog dojave portalu InfoVranjske iz kafića «Kičer» o tome da je u ovom kafiću potpisao račun od 2.700 dinara koji treba da plati Gradska opština.

Račun sadrži spisak pića popijenog od strane tridesetak banjskih naprednjaka, koji su svratili u kafić «Kičer» da se osveže nakon okončanja radne akcije banjskog odbora SNS banjskom parku u turističkoj zoni Vranjske Banje.

Sentić je, konsterniran vešću na sajtu InfoVranjske o «lakoći» potpisivanja računa, pokrenuo istražne radnje u nameri da sazna ime insajdera koji ga je “cinkario“ portalu i doveo u pitanje njegov ugled, pa i samu poziciju predsednika banjske opštine.

InfoVranjske su za inkriminisani račun saznale iz izvora u banjskom odboru SNS, a ne iz samog kafića, ali nadležnima to izgleda nije garant, pa su pokrenuli opsežnu istragu ne bi li saznali ime „insajdera“.

S. Kostić

Komentari

Posredno, preko svog bota, Sentica je ocinkario Djosa koji je jedva čekao povod da ga smeni. Reko ja, ne se kačite s PAMPERSMENA, on se odma iznervira i op, op na nekoga mu litnev kraci.

Rasvesti te se , pa informacije cure sa svih strana, prvo od braće Filipović,sekretarice Marka i Stefana KZM, tu su i Bošković i Dejan Ilić, Miloš Antić, Dodić Miloš, Stefan Kostić, pa sve do još većih riba koji zarad svoje zaštite cinkare druge.

hahaa,koji pajser,jbt,umesto da ga bude sram,što je uhvaćen u zlouporabi društvenog položaja;on traži ko ga je odrukao..ovaj bi u normalnoj državi mogao da bude samo izbacivač iz nekog kluba,on vodi jednu opštinu,sačuvaj nas Bože

Ma ovo sve otišlo u aut, počev od gonzija,ante, Dragane Arsić, Danijele Milosavljević, Zorice Jović, Nešija, Ljubišu Stojanović,sve do dzoa i Moše i ostalih manje bitnih...

Dragi naš Sentiću, viste čovek sa krivičnom prijavom jer da se i jole malo poštuje Zakon na koji se Vi naprednjaci pozovate nebi obavljali ni posao lokalnog vatrogasca, PP zaštita u nekoj firmi jer i tamo se traži da čovek ima potpuno čistu biografiju, bez nasilja u porodici kao i neke vaše kolege koje su pravosnažno osuđene za razne privredne kriminalne radnje. Pa vi kao prvi čovek opštine, za primer da otvorite vaš novčanik i častite vaše trudbenike sa radne akcije. E moj Sentićiu ,Sentiću. Mnogi su otišli iz uralnih sredina ali selo ostalo u njima. To je realnost naprednjaka, ne možemo ni doadati ni oduzeti. Da si ti nama živ i zdrav možete na vlast dok imato Predsednika AV koji vas pokriva za tako sitne stvari, gde se brukate. To ne rade i oni najsitniji ljudi. Po naški nemoj bre da se više sitnicarski grebeš. Smešno. Samo kopaš svoje naprednjake.

Dragi moj Osmani,ja sam licno bio kada su se izvodili radovi u Vr.banji,Sentic Dragan je iz svog dzepa platio racun 2300 din.Nemojte da nasedate na svakojake price.Ako ne verujete proverite.

Srpska Nacisticka Stranka. Gestapo metode.

Sento,eto ti,iznabadaj Đošinca,msm da će ti se puno članova pridružiti..ili ga samo pusti da se ušećeri,pa kad padne ispod 60 kilca,će ga sačeka Milenče sas tuj čuvenu banicu,hehee..ili ga samo ostaviti da ga prijave udave

Bulatovic i Sentic ne samo sto su bez znanja i sto su drcni,nego su prirodno glupi.Banja sa njima moze samo da nestane sa geografske karte.

Sento, samo ti radi i boli te briga za Djosu. Evo, sad se dohvatio tebe i Maje.

Dobro bre, Vranjske pisite da je asfaltirao ulicu.

Aoooo,grdan racun,2700 din.,ma,ne se brukajte be,ljudi... Po sok za ljudi sto cistili onaj dan... Pa i treba opstina da plati!

Sento ne znam brate ko te busi svakog dana,samo radi svoj posao kao do sada i mogu da ti pljunu pod prozor.Najbolji Predsednik!

Sento Kralju,bolji si od njih pa gi je krivo.

Sento,gonzi blokira opstinu za 33 miliona,opstinari ne primav platu,niki ga ne pita.Ti za 2700 din.ce propadne opstina.Gonzi je Car.

Grgo kralju !!!!! Ja sam bot .

Kakav sve sljam ima u ovaj SNS pa to je strasno

More nece mu ostane duzan Senta na Djosu,neje on izgubljen,ce mu napravi ozbiljnu igranku kad se najmanje nada.Znam igraca.Cuvaj se Djoksi!

Senta bar nešto radi u Banji, asfaltirao je trotoar u glavnoj ulici, popunio stotine rupa po ulicama, tako da se vidi da nešto radi u odnosu na njegove prethodnike.Samo napred, pravi banjcani bez obzira na stranačku pripadnost znaju da cene nečiji trud i zalaganje.

Joe zna strategiju kako se ruse sefovi,to Joe jedan po jedan podanik Bukjev nek pada,ako srusis Sentu srusio si dosta od banjskog nam bukija a ti znas kako da pridobijas ljude,samo napred,drzis najveci mesni trenutno G.carsiju sa obezbedjenjem. Bukili ce do izbora otici u proslost jer nece imati nikog svog,zavladace king opanaka iz Vlasa to jest kralj obuce mr Joe. Buki ce biti proslost. Ko je Joe sledeci, da ne pitamo Bukijev podanik. Joe ne radi za nikog on je treca stuja snsa.

Najnovije vesti

Korona ne posustaje na jugu »

Epidemija virusa korona ne posustaje u Pčinjskom okrugu, od 106 testiranih uzoraka 18 je pozitivno na COVID 19, što pred...
ZutoCvece