"AFERA MILENKOVIĆ": "Punto" u Grčku, "insignija" iz Grčke

“U SNS-u, naročito u krugu Milenkovićevih najbližih prijatelja, je nastala prava panika posle objavljivanja vesti o njegovom odlasku na odmor „opel insignijom“. Smišlja se plan kako da se nađe rešenje za ovu neprijatnu situaciju. Vrlo je moguće da će neko od njih da odveze gradonačelnikov „punto“ u Grčku, a da vrati „insigniju“, kaže za InfoVranjske funkcioner SNS koji je želeo da ostane anoniman.

Otežavajuća okolnost za Milenkovića je, kako navodi, što jedna struja među naprednjacima želi da iskoristi ovu priliku kao povod za smenu gradonačelnika.

„Među njima vlada uverenje da je ovo idealna situacija ne samo za smenu Milenkovića, već i Aleksandra Janjića, većnika za poljoprivredu, i  Nenada Djorđevića, člana Gradskog veća zaduženog za sport“, navodi izvor InfoVranjskih.

Gradonačelnik Milenković otputovao na odmor službenim kolima Agencije „Veda“

ARITONOVIĆ: Ne znam gde je „insignia“, a i ne moram da znam

ANTIĆ: Ne verujem da je Milenković uzeo službeni auto za letovanje

Komentari

Ostavka,podnesi OSTAVKU!On VAKI!

Само немој да по повратку градоначелник поднесе оставку,није ово тако страшно,ово је Ђошино масло јер не трпи критике градоначелника,а оће да буде он власт..ову вест је обелоданио неподобни члан СНС

Suska se vec da je zamena obavljena.

Nema te na bazen,bese snaska na DRZAVNOG SEKRETARA!

Ne brini bio prenos live na youtube, dobar provod nema sta, A to ko je sve bio i ko nije ne treba da nas cudi, to je nekako postalo normalno kod nas u Vranju. Bitno je da su svi stigli da se slikaju sa Bulatovica, da imaju po sliku za facebook i za svoju arhivu, kao uspomenu na dobra vremena kada su harali gradom. Kolko je njih bilo iza plot mnogo vise je sa one druge strane, tako da se ne sekiraju da prenose kako su se proveli sve se videlo jasno i citko.

Gonce ti u Grcku a u Vranje udarne rupe na svaki korak, pesacki neobelezeni,nocna rasveta vam pola ne radi cak i u centar grad,diskoteke sljakaju do 3 ujutro nema spavanje,neki klinci s kroserice se trkaju do 4 sabajle,parkira ko gde stigne, kafici rade do kolko oce i pustaju muziku do kad oce, inspekcije ti nista ne rade,ne ruse se bespravni objekti, puca temelj na Jumkov bazen, u zdravstveni nista nema, u grad tuce,kradje,kriminal itd, itd....Pa dokle bre brate sladak?Zasto su vas ljudi glasali.Da menjate nesto na bolje ne na gore

koj će se vrća s puntiče,merak si beše insignija.a će dođe li vranjska plus televizija sa snimi svečani povraćaj gradonačalnika iz grčku s auto star 20 godine?

Milenkovicu kako gi tumacim izjave na zamenika Antu frljija merak na tvoju foteljku....

Prethodnici ove vlasti, dakle i crveni i žuti su se barem trudili da gradanstvo ima privid da se nešto radi. Ovi, bez obrazovanja, domaceg vaspitanja, bez trunke kulture, kafanski oratori, ni ne pokušavaju da stvore privid da se nešto cini za grad. Kriju se iza "bezgrešnog". Necemo videti ni jednu novoasfaltiranu ulici, novi vrtic, renoviranu školu, sređenu pijacu. Komunalni i urbanisticki haos dostiže epske razmere. Veci red vlada u razrušenim gradovima u Siriji i Iraku. Vrhunac infrastrukurnog ulaganja, bice krpljenje stotinak rupa na ulicama, koje izgledaju kao Mosul posle proterivanja ISIS-a. Zašto? Pa, zato što se budžetska sredstva koriste za plate partijskih vojnika. Sport, kultura? Šta to beše? Copori pasa lutalica, nesnosna buka do zore. Trka dekapitiranih nazovibajkera posle ponoci (saobracajna policija spava u to vreme) i nesnosna buka motora, zauzeti trotoari i zelene površine automobilima, drva i pesak na trotoarima, recni tokovi puni smeca, pijace na ulicama, školska dvorišta zapuštena. Haos, gde god se okreneš. Ulica širine 3 metara i na mestu trošne kucice nice zgrada sa 20 stanova. Gde ce stanari da parkiraju, a tek njihovi gosti? Ima li iko mozga u ovom gradu? Da sutra bude glasanje, opet ce bezgrešni Vucic da uzme natpolovicnu vecinu. Ali to ne govori o njima, to je slika podaništva, koje nam je ostalo od turskog vakta. Zato mladi sa završenim ozbiljnim školama, diplome u ruke i bežite iz ovog pakla. Nas ce ovde da vode kadrovi sa Džoljinog fakulteta, fabusovci i ostala bratija. U Vranju ce živeti samo penzioneri i clanovi vladajucih stranaka. Neka nam je Bog na pomoci.

Nije se desilo u istoriji da gradonacelnik bude smenjen od strane svojih pogotovu ako taj gradonacelnik nije korumpriran kako hoce ovde da se predstavi ...

Da nije mozda i velikodostojnik eparhije tamo da mu preovodi?

Najnovije vesti

Surdulica: Radnik upalio motore »

Fudbaleri surduličkog superligaša Radnika započeli su pripreme za naredni šampionat u petak 3. jula, prozivkom koju je i...
ZutoCvece