Advokat posle kontakta sa zaraženim sudijom NESTAO iz javnosti

Vranjski advokat koji je bio na ročištu u Osnovnom sudu u Vranju, u predmetu kod sudije koji je oboleo od korona virus, odmah nakon toga "neostao" je odmah posle objave vesti da je dotični sudija pozitivan na korona virus, saznaju InfoVranjske iz izvora u zajednici advokata Vranja.

- Očekivali smo da se ovaj advokat, koji je visoki funkcionner Zajednice advokata Vranja i viđeniji naprednjak, nađe u kućnoj izolaciji, ali mu se od kontakta sa inficirani sudijom gubi svaki trag. I na telefonske pozive čuje se uvek isti odgovor, "osoba koju ste pozvali trenutno nije dostupna" - navodi sagovornik Info Vranjskih.

Po ovom izvoru advokat "pobegulja" je primer društvene neodgvoronosti u uslovima vandrednog stanja.

- U velikom broju gradova Srbije, čelnici zajednice advokata, besplatno dele zaštitnu opremu advokatima, a u Vranju, prvi advokat se krije i izbegavajući kućnu samoizolaciju, ugrožavajući zdravlje drugih ljudi - upozorava sagovornik InfoVranjskih.

Info Vranjske su četiri dana telefonirale pomenutom advokatu, ali su dobijale isti odgovor kao i njegove kolege, koje su htele da ga kontaktiraju putem mobilnog telefona.

S. Kostić

Najnovije vesti

Pao sa PET KESICA marihuane »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su G. R. (1998) iz okoline ovog grada, zbog postojanja os...
ZutoCvece