Advokat iz Vranja poverenik SNS!?

Poznati vranjski advokat biće imenovan za poverenika Gradskog odbora SNS u Vranju, saznaju InfoVranjske iz izvora bliskih centrali naprednjaka u Beogradu.

- Jak i uticajan advokatski lobi u vrhu SNS izlobirao je da poznati advokat iz Vranja, stari član SNS, bude poverenik vranjskog odbora, a posao lobiranja olakšan je činjenicom da u centrali stranke nisu zadovoljni radom i delovanjem dela Gradskog odbora u Vranju, pa su iskazali spremnost da promene čelne ljude, odgovorne za brojne propuste i dilove koji su ugled stranke doveli na najniži nivo - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «odluka o imenovanju poverenika za vranjski odbor biće brzo doneta u centrali SNS».

- Vrh stranke će ubrzo prelomiti kada je u pitanju vranjski odbor, ali će shodno usvojenoj metodologiji unutarstranačkih promena, sve biti objavljeno tako da se izbegne da lokalna opozicija u Vranju seiri zbog smena u redovima vranjskih naprednjaka. Smenjeni čelnici će makar prividno biti «zadržani» u politici, ali bez prava da odlučuju o krucijalnim stvarima u gradskoj vlasti, jer će aktuelni gradonačelnik Slobodan Milenković biti najkompetentniji i najodgovorniji - ističe sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala na kraju napominje «da novog poverenika čekaju teški i složeni zadaci na planu ublažavanja negativnog rejtinga SNS u Vranju».

- U centrali su svesni da su izborni rezultati u Vranju posledica rejtinga Aleksandra Vučića, a ne rada dela lokalnih rukovodilaca u vranjskom odboru, izuzimajući gradonačelnika Milenkovića. Procenat glasova je visok, ali u odnosu na broj izašlih glasača, što govori o negativnom rejtingu pojedinih čelnika SNS, predstavnika tzv. «tvrde» struje» - analitičan je sagovornik InfoVranjskih.


Izvor InfoVranjskih nije hteo da uprkos snažnim insistiranju novinara kaže ime i prezime vranjskog advokata, budućeg poverenika GrO SNS u Vranju.

Prema nekim izvorima, ovaj potez pokrenut je preko vrha tužilaštva u Beogradu.

Tamošnji tužilac odavno je boravio u Vranju, prilikom suđenja vezanih za Štampariju, i tada je sarađivao sa adokatom koji je sada ponuđen za novog poverenika SNS-a.

S. Kostić

Komentari

Pozdrav poverenik S.Ilicu

To je advokat pod inicijalima M.T. centrala stranke ga postavlja, blizak je sa Gonzijem, koji je rekao da ne želi da preuzme gradski odbor, nego ga zanima glavni odbor.

Nameštaljka, da se ne ponize Gonzi i Bulatović, a da im se opet ne da kompletna vlast. Boske izmislio poverenika, koji će oladiti obojicu a sve kako Boske bude želeo. Mada koliko su manji rezultat imali na lokalu od republičkog, treba ih smeniti.

Jedini pravi je adv Jovan Aleksić Šari ali pošten i ispravan njima ne odgovara!

Stojan Ilić,strašno....

Prica se da neki mlad advokat iz Vranja ima jake veze u Bgd i da ce on da preuzme.

Vladimir Djordjevic Fox,
LELEEE,BEGANJE IZ VRANJE!

Daleko je taj od toga

I treba da pobegnes, vrati se u zavicaj

Jeste, Vučić i Gonzi su sami isli od kuće do kuće i uzimali siguran glas za lokalne izbore.Svi ostali su sedeli kući i nisu radili ništa.

Ljudi, oni možev, ne advokata, nego MINISTRA PRAVDE, da dovede, ali džabe ako ne skloniv Bulata, Đošu, Ljilju anakondu, onog ludaka ćelavog Vladu zubara koji neje ne za rabotu, nego samo za Toponicu, ništa neće napaviv. Gonzi, skloni ovaj talog ako hoćeš nešto da napraviš inače imaćeš pakao od života. BOLJE DOM DA SI IDEŠ.

Sad ce Deki Ilic Loknica iz Donje Vranje da avanzuje najmanjenu potpredsednika GrO :)))

Miki Nesic ima neostvaren san da bude republicki poslanik jos dok je bio kod zutih.

Miki Nesic je i zasluzio.
Za dobar deo poslanika, on je doktor. Dobro proceni svaku situaciju, dobar je savetnik, hoce da pomogne, ne zavisi ni od koga, a svojim znanjem iz svih obasti prava i politike ovom drustvu moze biti od pomoci. Iza njega su godine iskustva i uspeha.

Jedino ga gramatika muči...

Clan od saveza komunista pa sve do sns miki

I voli da gu pivne, a i na plavuse je osetljiv.

Jedini pametan i obrazovan čovek u SNS-u. Ne razumem šta on radi u tom društvu. Mislim da mu ne priliči da je sa tim ljudima.

Jeste Šari je mnogo pošten, 6 meseci je bio u zatvoru zbog primanja mita dok je radio u opštini

Pa kako je onda upisan u advokate?Znam da ne mozes biti advokat ako si osudjivan i bio u zatvoru.Nego sto se pa ja cudim najnoviji primer upisa bivsa sudija Marija upisana u advokate sa nekoliko krivicnih prijava.Valjda su unapred znali da od njih nece biti nista .

DA LI JE MOGUCE DA NAJVECI LOPOV MEDU ADVOKATIMA KOJI JE SAKRIVSI DOKUMENTACIJU IZ SKOLE PREDRAG DEVEDZIC U VR.BANJI O DOBIJENOM SPORU SA ALEKSANDROVIM I KOME SKOLA TREBA DA PLATI OKO 24. MILIONA DIN.VEROVATNO JE USAO U DEOBU. PORED TOGA ZASTUPA VECINU JAVNIH PREDUZEĆA. BIO U VISE STRANAKA ZADNJA DS. MA VRHUNSKI MESETAR. TAKVI TREBAJU AV

Pozzzzzz za advokata

Najjači kandidat je Pravnik iz katastra! Mole ga već nekoliko meseci jer je stručan, ugledan i nema mrlja u karijeri, ali on ih uporno izbegava jer neće u politiku!

Nece moci! Planiram ga za novog nacelnika katastra.

Advokat se malo pogubio.Savetnik si ne advokat i to drveni.ali ne zaboravi šta si pričao i radio. Samo ti slušaj tvog savetnika će završiš gde netreba.

Ma moze da dodje i Pera Detlic,priblizava se 2022,samo da budu fer izbori!

Ako je Vlada Fox..Vranje ce procveta!!

Vratite samo Dragana Nikolića "Niku" i rešen problem! Čovek je sebe dao za SNS, dodjoše neki sada anonimusi strašno i oni sada kolo vode i pitaju se za nešto

Vratiti Dragan Nikolića Niku je logično . On nešto pokazao, bar se u Skupštini javljao za reč. Inače on nije stari Vranjanac, jer je majka Poljančanka , a otac iz Prekodolca. Stari Vranjanac je Boža Đorđević penzos iz Vodovoda, ali daleko mu lepa kuća.

Najnovije vesti

ZutoCvece