Aber iz Trgovišta: Vlast laže!

Portalu InfoVranjske obratio se građanin Trgovišta sa ciljem da «demantuje demant JP «Trgovišta IN», koji je potpisao zakonski zastupnik Dragan Jovanović, na vest na portalu pod nazivom «Kud se dede car Nenada gvožđe».

- Vlast laže u svom dopisu, jer je to što su slikali samo «ostatak ostataka» ograde, pa vas zato zovu da vidite gde je uskladištena žičana ograda i još traže od vas da to izmerite, jer znaju da tu svakako nema celokupne ograde. Zato ne idite na to merenje, već radite vaš posao kao i do sada što ste radili, kao zastupnici zakona i pravde i građana koji stradaju zbog ovakve vlasti ne samo u Trgovištu - poručuje žitelj Trgovišta, anoniman da mu, kako kaže, «osvetnička vlast ne bi otpustila dete».

Prema ovom izvoru, Jovanović je potvrdio da su radnici «Trgovišta IN» bili izvođači radova na objektu u Donjem Stajevcu, te da ga zato treba pitati „da li su ti radnici bili stručno osposobljeni za taj posao, jer je tu bilo i usko specijalizovanih zanatskih i građevinskih radova“.

Žitelj Trgovišta konstatuje «da su o svemu vezanom za ovu privatnu investiciju odlučivali Dragan Jovanović, tadašnji predsednik opštine Nenad Krstić i budući direktor fabrike biskvita Srećko Manić, tada opštinski većnik».

Na kraju, «branilac» portala InfoVranjske pita Jovanovića « zašto je na svečanom otvaranju fabrike u Donjem Stajevcu ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović bio nezadovoljan»!?

- Setite se Jovanoviću, to je bilo u novembru 2019. godine, Stefanović nije hteo da bude ni u opštini ni u policiji, već se građanima Trgovišta obratio u centru - spasava Jovanovića od zaborava žitelj Trgovišta.

Sa svoje strane, u preduzeću „Trgovište In“ kažu da ostaju pri svojim stavovima iznetim u demantiju upućenom našoj redakciji.

- Rukovodstvo JP "Trgovište In" odgovorno stoji iza svega navedenog u demantiju na tekst portala "Info Vranjske" pod naslovom "Kud se dede car Nenada gvožđe”, od 09.09.2020. godine. Građanin Trgovišta koji se obratio Portalu da demantuje demant JP "Trgovište In" sa svim informacijama i dokazima neka se obrati nadležnim državnim organima. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović bio je u službenoj poseti Opštini Trgovište, nikavog svečanog otvaranja nije bilo niti je bilo planirano – kaže se u odgovoru na naše pitanje koji je potpisao direktor firme Dragan Jovanović.

S. Kostić

Komentari

Najveći pljačkaši i lopurde u celoj Srbiji su SNS KRIMINSLCI SVIH KALIBARA A ZA NJIMA SPS I OSTALE MALE STRANKE PRIDRUZENE SNS. NAJVECI IZDAJNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUCIC I NJEGOVA SVITA I VUK DRASKOVIC.

Žuća mora da se uhapsi pod hitno!!! Ima falš diplomu kao i kupljenu vozačku u Bor, drugo ima jake konbinacije što je radio dok je vodio, opštinu, treće kada se napije dovode mu plesačice iz Bujanovac, da mu mešav i Batu treba pod hitno hapsiti. HITNO!!! Stvar izmiče kontroli, sve zna Šerif u Trgovište, ali nesme strah ga uhvatio, da ga nesmene.

Najnovije vesti

Preseljen PIO Fond »

Filijala Fonda PIO u Vranju seli se u zgradu u ulici Cara Dušana broj 20, preko puta zatvora, tik uz Predškolsku ustanov...
ZutoCvece