30 godina za DVOSTRUKO UBISTVO

Zbog teškog ubistva i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija,Viši sud u Vranju osudio je na jedinstvenu kaznu zatvora od 30 godina Stanišu Stanimirovića (49) iz sela Koćura.

Planinsko selo Koćura kod Vranja na Nikoljdan prošle godine zavijeno je u crno, jer je posle svadje i slavske pijanke pobesneli Staniša Stanimirović hicima iz pištolja presudio dvojici najboljih drugara.

U noći između 18. i 19. decembra hicima iz pištolja ubio je komšije Stojadina Antića (52) i Gorana Zlatanovića (48).

Kuća strave i užasa nesrećnog neženje Gorana Zlatanovića zanavek je zakatančena.Nikada se u domu nezapamćenog užasa neće više slaviti Sveti Nikola.

Tela ubijenih pronašao je Antićev sin Strahinja, koji se iz Vranja zaputio u Koćuru, jer mu se otac nije javio na telefonske pozive.

Nemanja Antić i ekipa koja je obavila uviđaj zatekli su stravičan prizor u kućí Gorana Zlatanovića: jedan muškarac ležao je u krevetu u lokvi krvi, druga žrtva oblivena krvlju sedela je na stolici.

Ubica i žrtve svakodnevno su se družili. Goran Zlatanović i Staniša Stanimirović nisu bili oženjeni.

Stojadin Antić živeo je sa tri sina jer ga je napustila žena.Komšije i dobri drugari voleli su alkohol, koji je verovatno zbog svađe u uvreda bio okidač za zločin.

Finansijski sumornu svakodnevicu često su utapali u alkohol. Tada bi postajali svadljivi, nezgodni i agresivni.

Ne bi znali da se kontrolišu, zbog čega su ih meštani izbegavali u velikom luku.

Posle pijanke,svadje i masakra na krvavi Nikoljdan zločinac je otišao da spava u porodičnoj kući, u kojoj je sam živeo.

Policija je Stanišu Stanimirovića pronašla i uhapsila u porodičnom domu 19. decembra ujutru. Pištolj kojim je zločinac ubio žrtve pronadjen je u njegovoj šupi.

V.V.P.

Najnovije vesti

SPS: Svi predsednikovi ljudi »

Jasmina Prokić, Miroslav Nikolić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković i Lidija Novković predstavljaju deo Radne grupe...
AluTerm plus