21. vek, asfalt NE

Jedan od čitalaca InfoVranjskih poslao nam je fotografiju svoje ulice, Dragačevske.

On se pita zašto lokalna vlast nije provela predsednika Vučića u kamapanji "Budućnost Srbije", "da vidi kako izgleda Srbija danas".

"Godine je 2019. vek je 21. a asfalta nema, u jbt, gde ja živim", piše ovaj čitalac.

Za utehu, možda će ovaj snimak da vidi i većnik za infrastrukturu Dejan Stanojević Denzi.

Ali možda.

SSB

Komentari

Da se ne lažemo, i asfaltirane ulice su ko u Siriju, pune rupa, ispresecane od silnih zamena cevi, kablova.Uspeh je da sačuvaš trap vozila.A i kada nešto odrade, fušarski, suze ulice još više i ostave lom iza sebe.Ali upalite RTS ili pink, kupite informer i videće te da grešite i da ne vidite dobro.Super se živi, Srbija je lider u regionu i plate su nam ne manje od 500 eura.A gradi se i otvaraju fabrike i imamo najbolji privredni rast možda i u svetu.A za Dragačevsku ulicu,tu ne živi ni jedan političar pa ni ulica nije sa prioritetom.Čekajte neki od narednih izbora ali da ste svi deklarativno i javno za vladajuće.Bensedin i opustite se malo, nema potrebe da ste nervozni i napeti, zar ne ?

Bioskop ne, pozorište ne, bazen ne, hotel ne, aleksandrovačko ne, dom kulture ne, stadion ne... Samo lopovi da.

Sta reci....
Ulica Dragacevska je 2016 godine bila na spisku za komunalnog programa uredjenja grada Vranja, ali nije docekala svoj novi uzgled jer je JP Direkcija za obnovu i razvoj otisla u likvidaciju. Vuk pojeo magarca a mi u blatu do kolena...

Ma jos ste i dobro prosli.Da vidite samo na sta lici Slobodna zona Bunusevac.Prave put od leta ,jedan kilometar nisu u stanju da asfaltiraju.Radnici Geoxa gaze blato do kolena a kamioni i auta ne mogu da prodju od rupcaga na tom delu koji ima asfalt.Poceli odavde ,odande pa na kraju nista i nigde.Sto ne odvedoste Vucica da vidi sta imate da pokazete potencijalnim investitorima.Ko god da dodje ima da pobegne odmah kad vidi onaj blatnjavi makadam i one rupcage nasred puta.

Ista prica I sa ulicom Mese Selimovic,zvanicno asfaltirana,a nigde asfalta. Potvrdio gospodin Denzi.

O cemu pisete kad u centru grada ne da nemamo asfaltiranu ulicu vec nemamo ni kanalizaciju. U pitanju je ulica Đure Jakšića. Da napomenem da i kanalizacija iz ulice Bosanske zbog toga ide u reku. Prilikom placanja poreza uvek računaju ekstra zonu.

Najnovije vesti

ZutoCvece