12 fudbalera NAPUSTILO Dinamo

Na prozivci fudbalera Dinama, na stadionu «Jumka» u četvrtak 10. januara, nije bilo 12 igrača koji su napustili redove vranjskog superligaša.

Klub su napustili Stanković, Đokić, N. Đurić, Zucović, Stojković, Stanojević, Kostić, Propadalo, Vukić, Araujo, Lalatović i Jokić.

Prva lasta zimskog prelaznog roka je novajlija iz Nigerije, levi bek Igbiriki Samuel, a prvi čovek Dinama Dragan Antić najavljuje dolazak još pet pojačanja.

- Pojačaćemo se sa štoperom, golmanom i levim bekom, jer smo u deficitu na tim mestima, a za razliku od početka sezone, kada smo zbog finansija morali da dovodimo neproverene fudbalere, sada ćemo pregovarati sa proverenim pojedincima - kategoričan je Dragan Antić.

Prvi čovek Dinama nije skrivao želju da klub ostane stabilan superligaš i izbori opstanak u eliti, pa je nagovestio ozbiljne pripreme za prolećni deo prvenstvene trke u Super ligi.

- Tokom boravka u Vranju, do 18. januara, odigraćemo prvi kontrolni meč sa niškim Radničkim, a zatim odlazimo za Tursku gde ćemo nastaviti sa pripremama u letovalištu Belek, gde nas očekuju kontrolni mečevi sa ekipama iz Češke, Slovačke i Kazahstana, a imamo dogovor da odigramo utakmicu i sa Crvenom zvezdom koja će se pripremati u istom mestu - saopštio je Dragan Antić Recko.

S. Kostić

Najnovije vesti

ZutoCvece