10.000 ljudi u nedelju BEZ STRUJE

U nedelju, 30. septembra, blizu 10.000 stanovnika u preko 20 sela u Vranju i Bujanovcu, biće deset časova bez struje.

Zbog radova u trafo stanici u selu Ristovac, bez napajanja će ostati svi korisnici koje se električnom strujom snabdeva iz te trafostanice, saopštila je Elektrodistribucija Vranje.

U saopštenju koje je potpisao inženjer Vladan Veljković, šef Službe za planiranje i operativno upravljanje, stoji da će bez napajanja električnom energijom ostati sva sela na potezu od Vrtogoša, Davidovca, Rataja i Ristovca u Vranju preko Krševice, Klenika, Klinovca, Spančevca do manastira Sveti Prohor Pčinjski u Bujanovcu.

R. Irić

Komentari

Svi znaju da se najvece pljacke dogadjaju u elektrodistribuciji kad se rade remonti, a od kako je dosao na mesto direktora Goran Nikolic je remontivao svaku trafo stanicu pa zamislite samo koliko je para sebi strpao u dzep. Vidljivo je i po kolima, kupuju se kola od po 20-tak hiljada eura. Strasno je da niko ne reaguje od nadleznih da se vidi odakle toliko para, a zna se da sigurno nije od plate!!!

Ko da reaguje? Grad lopova i sendvicara. Grad bez dostojanstva, bez obraza, bez skrupula. Zapravo od grada je ostalo samo g.

Najnovije vesti

Gornji deo grada DANIMA BEZ VODE »

Gornji deo Vranja nema vodu već 24 časa, a ulica Pržarska, kako javljaju sa terena, već treći dan! - U vreme pandemije l...
ZutoCvece