100 DANA: Bulatović dao rok i Sentiću

Slaviša Bulatović, predsednik vranjskog odbora i narodni poslanik, govoreći o pešačkoj zoni u Vranjskoj Banji, obnarodovao je, i to pred novinnaarrima, «da je osim šetalištu, rok od sto dana dao i Draganu Sentiću, predsedniku Gradske opštine u Banji»!

- Šetalište će biti izgrađeno za sto dana tu nema odstupanja, to sam rekao i predsedniku banjske opštine Sentiću i njemu takođe dao rok od sto dana - rekao je Bulatović.

Da je Dragan Sentić najozbiljnije shvatio «oročeno upozorenje» svog šefa, a znajući da mu od njegove (zlo)volje zavisi položaj predsednika banjske opštine, pokazuje njegovo svakodnevno, pa i svakonoćno angažovanje na gradilištu pešačke zone kako posao ne bi zaostajao i time dovodio u pitanje ispunjenje roka od sto dana koji neumitno teče i za njegovu sadašnju funkciju.

Bulatović je tom prilikom, uzvraćajući na opasku novinara jedinog nezavisnog medija u Vranju da se gradi «krnje šetalište», kategorično obećao «da će pešačka zona biti urađena po projektu i da od toga neće biti nikakvog odstupanja, računajući tu i banjskog privatnika pionira u toj oblasti koji se poziva čak i na turske tapije tvrdeći da je zemljište na trasi u njegovoj svojini»!

S. K.

Komentari

I ja vi dajem rok do sledeci izbori,bulco sto mozes da ukades jos ukradi,posle si pakuj koferi za u simpo...... pozz

Svi su isti. Nema razlike medju njima..Banjski ili donjovranjski kartel, potpuno je svejedno. Kradu oni za sebe i svoje sefove i boli ih uvo za gradjane.

Koji bre rok kad je bulca gotov a ova lopina na kapiju u plJumko, vi bre iz vranjskih poceste da se glupirate pa valjda su proslost za grad

Dao je rok sam sebi. Pa on je serif u banju ovaj mu dodje kao bodigard

Jaaaoooo, će umrem! Isto kao i kad predsednik uzme lopatu za slikanje hahahahaha...

Najnovije vesti

Napao suprugu »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su Š.Š. (1973) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumn...
AluTerm plus