„Insignie“ nema ispred zgrade Gradske uprave

Službena „opel insignia“, koju je Agencija Veda ustupila na korišćenje Gradu Vranju, ne nalazi se od jutros ispred zgrade Gradske uprave.

Izveštači Info Vranjskih u više navrata slikali su parking prostor gde je vozači iz Gradske uprave obično parkiraju, ali do momenta objavljivanja ove vesti automobila nema.

Info Vranjske su juče objavile da je gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković službenim automobilom pre nedelju dana otputovao na more.

Milenković od tada ne odgovara na telefonske pozive, SMS poruke i pitanja upućena preko „vajbera“ (koja je uzgred Milenković video, jer pošiljalac dobija povratnu inforamciju o tome).

Nezvanično, izvori iz SNS otkrivaju za Vranjske da je navodno u toku „operacija“ odvoženja drugog automobila gradonačelniku u Grčku i tajnog povratka „insignie“, kako bi se fingiralo da je službeni automobil bio u Vranju sve vreme.

Potpredsednik opozicionog DS u Vranju Perica Janković ocenio je ranije danas u izjavi za Info Vranjske da je odlazak gradonačelnika Slobodana Milenkovića na odmor u Grčku službenim automobilom „opel insignia“, nedopustiv.

I.V.

 

Komentari

A Gonzi, Gonzi, nisi dobar! Hoces da te cika Boske kazni?

Ja na granicu pored mene vozac gradske uprave u privatnom automobilu, sam krenuo covek na odmor, pozdravimo se kao ljudi u tudjini, smesno sto nikoga nije poveo od rodbine, a i u nekoj smesnoj krntiji. Jos mi bese zao coveka zezase ga nasi sto nema ovlascenje za auto koji vozi. Tek kad stigoh na more ukapiram da je u toku operacija zamene automobila. Sve mi jasno, digla se prasina pa covek, ni kriv ni duzan, mora silom prilike na more po sluzbeni automobil. Bas da vidimo kako ce to da izvedu bez ovlascenja i putnih naloga. Ne moze Gonzi bez zloupotreba, fin covek sa maskom, ali alav na pare, cudi me od prijatelja siptara nije uzeo auto, kao sto ima obicaj do sada.

Za stan u Bg pisite,VRACAR!

Nisam ovo očekivala od Gonzija,izvinite se Zoranu Antiću ipak je on bio umeren!

Jeste bio umeren, bar znao da sakrije, lepo ga vozac odveze na more sa zenu i decicu, pa ide po njega. Okreni obrni isti i jedan i drugi, isfrustrirani u mladosti pa sad ce se dokazuju.

Najnovije vesti

ZutoCvece