“Pod Pržar Press” prestao sa radom?!

Naprednjački portal “Pod Pržar Press”, prestao je sa radom, može se zaključiti po materijalu objavljenom na ovom mediju.

Naime, zadnja vest na portalu postavljena je još februara, i od tada nema aktivnosti.

Slučajno ili ne, tada na medijsku scenu grada stupa novi portal pod imenom Vranjski.rs.

Ono što je zanimljivo je da je koncepcija novog portala “kao da je pisana u naprednjačkom odboru u Vranju” - ukratko, u Vranju je sve med i mleko, građani zadovoljni, nikad bolje...

Kako saznajemo, budući da nijedan tekst nije potpisan, bar kao redakcija, na portalu rade bivše novinarke RTV, kao i nekoliko omladinaca SNS koji su radili i na “Pod Pržar Press”-u.

Budući da je portal izgleda uradak mekše, gradonačelnikove struje u SNS-u, primetno je da nema vesti o aktivnostima Slaviše Bulatovića, kao ni Milana “Očinjeg Vida” Ilića niti pak Momira Stojiljkovića, dakle ni jednog narodnog poslanika iz Vranja.

NIV

Komentari

Pa sve vesti uređuje press sluzba kabineta gradonačelnika. Sad malo Gonzija da predstave kao nekoga ko brine o ljudima. Završili ste vi svoju priču!

Samo pratite koliko će para Gonzi i Zorka igraorka da im daju i sve će vam biti jasno! Vranje jadno li si.

A be Darko ne pisi neistine o gradu koji je u rasulu. Zavrsice se i sns diktatura, sta ces kad ostanes na ulicu a pljuvao si po narodu. Ja sam mislio da si inteligentan covek, akademski gradjanin, profesor, a ti bot nevidjeni. Kakva stranka takve vesti.

Ma kakvi omladinci, sve botovi, njih tridesetak upregnuti da rade sta kaze sns. Imena se znaju, svi su registrovani.Pljuvanje po narodu, ali dzaba, ni narod vise nije budala, a i ne cita vesti jer nema da se prehrani, a ne da placa internet i kablovsku.

Под Пржар Пресс - добре су ги биле "Чаршијске приче", ПППобре ги неки потписуваја.
А сви комплет на latinicu!? Врањске бар наслов пишев на ћирилицу.
Е па с'ска да те фати кд видиш толко самоодричање!!!

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece