ŽRK Vranje: Ko će dobiti "bingo" od 20.000 dinara?

Meč prvog kola Prve lige "Istok" za rukometašice u Sportskoj hali protekao je u znaku novouvedene nagradne igre za gledaoce "teške" 20.000 dinara, dok je rezultat susreta rukometašica Vranja i Žitorađe bio sasvim u drugom planu, saznaju InfoVranjske iz izvora u Ženskom rukometnom klubu Vranje.

- Ulaznice od 100 dinara, neobeležene i bez serijskih brojeva, prodavao je jedan od roditelja igračica Vranja, prodate ulaznice sa imenom i prezimenom i brojem telefona gledalaca ponovo se vraćaju «prodavcu», pa kad se dođe do hiljaditog posetioca, organizovaće se nagradna igra izvlačenjem srećnog gledaoca koji će u pauzi između poluvremena izvoditi sedmerac, pa ako postigne gol, dobija nagradu vrednu 20.000 dinara sa kojom može da pazari u prodavnici jednog od sponzora kluba- , objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih postavlja nekoliko neugodnih pitanja vezanih za novouvedenu nagradnu igru na mečevima vranjskih rukometašica na svom parketu.

- Prvo, ko prodaje i na koji način ulaznice, zašto se odmah nakon toga ne uplaćuje dnevni Pazar, jer je to po zakonu, ko drži novac prikupljen od ulaznica, sve su to pitanja na koja bih voleo da dobijem odgovor, ali se za sada niko ne oglašava-, zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Portal InfoVranjske, u želji da ne zapostavi vranjske rukometašice, saopštava da je ŽRK Vranje u prvom kolu nove sezone savladao gošće iz Žitorađe sa 27:23 i osvojio prve bodove.

Najnovije vesti

ZutoCvece