Žokice iznenadile Rodu u Beogradu

Ženski odbojkaški klub Vranje trijumfom nad odbojkašicama Rode u Beogradu rezultatom 3:1 obeležio je 12. kolo jesenjeg dela šampionata Prve lige Srbije.

Fantastičnom igrom i velikom borbenošću, u pravom sportskom ratu za svaku loptu na mreži i maksimalnim zalaganjem na svim delovima terena, «žokice» su iznenadile domaću Rodu i posle 1:1 u prva dva seta, 19:25, 25:15, do kraja susreta bile bolje od Beograđanki u trećem i četvrtom setu, 19:25, 22:25, i zasluženo osvojile tri boda u gostima ekipi koja zauzima treće mesto na tabeli.

Sjajan uspeh ŽOK Vranje u Beogradu ostvarile su Mihajlović, Manot, Ivanović, Jocić, Šćekić, Janjić, Stanojević i Prokopović (libero).

Posle ove pobede, Vranjanke su se našle na osmoj poziciji na tabeli sa 19 osvojenih bodova i šansama da se pridruže timovima u gornjem delu prvenstvene lestvice.

U sledećem 13. kolu šampionata, koje je na programu narednog vikenda, ŽOK Vranje odmeriće snage sa ekipom Valjeva na svom parketu u Sportskoj hali i u tom meču «žokice» su apsolutni favoriti, jer se Valjevke nalaze na jedanasetom mestu na tabeli Prve lige.

Najnovije vesti

Kako kaže Beograd »

U isčekivanju izbora lokalna politička scena postaje sve komplikovanija. Koalicija na vlasti kao takva sakupljena je po...

Žokice pale pred Valjevkama »

Ženski odbojkaški klub Vranje u sedmom kolu Prve lige izgubio je na svom parketu utakmicu sa ekipom Srbijanka 014 iz Val...
Sajam Zaposljavanja