Žokice do bodova u dramatičnom meču sa Valjevkama

Ženski odbojkaški klub Vranje u 13. kolu šampionata Prve lige Srbije, savlado je kao domaćin ekipu Valjeva sa 3:2, po setovima 25:11, 25:22, 20:25, 19:25, 15:10.

U iscrpljujućem susretu koji je trajao više od 100 minuta, prava drama nastala je kada su Valjevke, posle voćstva Vranjanki od 2:0 po setovima, uspele da u trećem i četvrtom setu izjednače rezultat na 2:2, pa su se u petom setu «žokice» prenule i zasluženo osvojile važne bodove.

Mihajlović, Manot, Ivanović, Jocić, Šćekić, Janjić, Stanojević i Prokopović (libero) igrale su sjajno u prva dva seta, u trećem i četvrtom su popustile, ali su u odlučujućem petom setu pokazale jak sportski duh i karakter i zasluženo slavile pobedu nad solidnim Valjevkama.

Posle ovog kola, ŽOK Vranje se nalazi na sedmoj poziciji na tabeli Prve lige sa 21 bodom, ali i sa realnim šansama da se u nastavku prvenstva bori za jedno od mesta u vrhu tabele.

U sledećem 14. kolu narednog vikenda, ŽOK Vranje gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa domaćom ekipom FOK koja je poslednja na prvenstvenoj tabeli, pa je to šansa za «žokice» da osvoje nove bodove.

Najnovije vesti

Sajam Zaposljavanja