Žokice do bodova u dramatičnom meču sa Valjevkama

Ženski odbojkaški klub Vranje u 13. kolu šampionata Prve lige Srbije, savlado je kao domaćin ekipu Valjeva sa 3:2, po setovima 25:11, 25:22, 20:25, 19:25, 15:10.

U iscrpljujućem susretu koji je trajao više od 100 minuta, prava drama nastala je kada su Valjevke, posle voćstva Vranjanki od 2:0 po setovima, uspele da u trećem i četvrtom setu izjednače rezultat na 2:2, pa su se u petom setu «žokice» prenule i zasluženo osvojile važne bodove.

Mihajlović, Manot, Ivanović, Jocić, Šćekić, Janjić, Stanojević i Prokopović (libero) igrale su sjajno u prva dva seta, u trećem i četvrtom su popustile, ali su u odlučujućem petom setu pokazale jak sportski duh i karakter i zasluženo slavile pobedu nad solidnim Valjevkama.

Posle ovog kola, ŽOK Vranje se nalazi na sedmoj poziciji na tabeli Prve lige sa 21 bodom, ali i sa realnim šansama da se u nastavku prvenstva bori za jedno od mesta u vrhu tabele.

U sledećem 14. kolu narednog vikenda, ŽOK Vranje gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa domaćom ekipom FOK koja je poslednja na prvenstvenoj tabeli, pa je to šansa za «žokice» da osvoje nove bodove.

Najnovije vesti

Pronađena nestala Vranjanka »

Julijana Zdravković, koja je nestala u Vranju 21. septembra pronađena je u četvrtak, potvrđeno je u vranjskoj policiji....
ZutoCvece