ŽOK VRANjE: Prozivka i prvi trening

Ženski odbojkaški klub Vranje krenuo je sa pripremama za jesenji deo prvenstva u Prvoj ligi Srbije, drugom rangu u zemlji.

Trener ŽOK Vranje Dragan Mratinković izvršio je prozivku igračica i održao prvi trening.

„Prošle sezone osvojili smo treće mesto i zadivili Srbiju, a sada ne krijemo da želimo još bolji plasman i ukoliko se sve kockice na pripremama i startu šampionata slože, da jurišamo na vrh tabele i plasman u Super ligu o čemu je, ipak, rano da se govori“, rekao je obraćajući se medijima Dragan Mratinković, stručnjak iz Kragujevca koji će i ove sezone voditi popularne „žokice“.

Po rečima Mratinkovića, ŽOK Vranje je napustila odbojkašica Andrijana Šviković, ali je sačuvan kostur tima iz prošle sezone u kome su tri igračice sa strane, dok su ostale devojke iz Vranja.

Prve dve nedelje Vranjanke će se pripremati u Vranju, zatim odlaze na desetodnevne pripreme u Mataruškoj Banji, a krajem septembra ih očekuje međunarodni turnir u Grčkoj.

„Žokice“ su prigodnim rečima na prozivci pozdravili Ljubiša Stojanović, predsednik kluba, i Dušan Djedović, sportski direktor.

Jesenji deo šampionata u Prvoj ligi Srbije počinje 14. oktobra.

Najnovije vesti

SPS: Svi predsednikovi ljudi »

Jasmina Prokić, Miroslav Nikolić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković i Lidija Novković predstavljaju deo Radne grupe...
AluTerm plus