ŽOK se uveliko priprema za nastavak prvenstva

Ženski odbojkaški klub Vranje odmah posle Božića započeo je pripreme za nastavak šampionata u Prvoj ligi Srbije, drugom rangu po važnosti u ženskoj odbojci u Srbiji.

Odmah posle Božića, trener Ivan Đurović prionuo je na rad i sa igračicama trenira dva puta dnevno, u teretani na sticanju snage i podizanju fizičke spreme, i Sportskoj hali na taktici i uigravanju tima.

Petrović, Manot, Mihajlović, Janjić, Rangelov, libero Prokopović i ostale "žokice" najozbiljnije prilaze trenažnom procesu na pripremama za nastavak prvenstvene trke, a sa ciljem da što spremnije uđu u trku za što veći broj bodova i što bolji plasman.

ŽOK Vranje je na kraju jesenje sezone, u konkurenciji 10 ekipa, osvojio peto mesto sa 15 bodova i time sačuvao šanse da u nastavku krene ka vrhu tabele.

Šampionat u Prvoj ligi nastavlja se 24. marta, kada Vranjanke putuju u Ljig na utakmicu sa domaćom ekipom Spartaka koja je poslednja na tabeli, pa su "žokice" apsolutni favoriti na startu prolećne polusezone.

Komentari

Jer to ovaj trener naprednjaka bez licence. Jedino to ima u Vranju

Momak ima licencu posle duze vreme,posle duzeg provlacenja kroz novine ,znate Vranje nema licencirane trenere pa se dovodi trener sa strane ,bruka i sramota Ljube Zagara i onog Djedovica velikog strucnjaka za razne manipulacije ,pa ne mogu da nabroje 6 igracice i to je neki klub sa ozbiljnim ambicijama

Najnovije vesti

AluTerm plus