ŽOK: Bez para, RASULO

Ženski odbojkaški klub Vranje su napustile tri igračice, a u nezavidnom položaju je i trener Dragan Mratinković, koji je primoran da ekipom upravlja iz Kragujevca, zbog nemogućnosti kluba da finansijski obezbedi njegov dalji boravak u gradu.

- Zadnji novac od Grada smo dobili 15. decembra, dok u ovoj godini nismo dobili ništa, i to je jedan od glavnih razloga odlaska igračica, ali i trenera. Zbog finansijske situacije, Dragan Mratinković je sa nama samo na gostovanjima, jer nismo u prilici da mu obezbedimo smeštaj – kaže sportski direktor Dušan Đedović.

Trener Dragan Mratinković je potvrdio da se ne nalazi u Vranju.

- I dalje obavljam isti posao, ali iz Kragujevca. Dok se ne pronađe neko rešenje, ostaću ovde – ističe Mratinković.

Sa ekipom trenutno radi Aleksandar Stevanović, dok su klub napustile Sanja Jocić, Sara Vojnić i libero Maja Nikolić.

ŽOK se nalazi na sedmom mestu tabele Prve lige Srbije sa ukupno 26 bodova.

Ženski odbojkaški klub Vranje pred gašenjem

S. Kostić

Komentari

Da li je moguće? Pa nama sve ide bolje,jače i brže? Napredujemo u svim sverama društva,suficit ,smanjen deficit,privreda cveta,ceo svet nas voli a investitori se utrkuju ko će pre u Vranje.Na slici sve stručnjaci za sve,mogu i za ekologiju, i za sport, zdravstvo, sve znaju i za sve su sposobni.Bitno je samo da im se da neko zvanje i da to opravdaju.

Obicno foliranje. Djedovica I ostalih u klubu ekipsa koja nema svoj podmladak to je ekipa vestak I logicno je da tako prodje.

Da li Đedović razlikuje loptu od lubenice ?

СНС треба угасити коћао странку, јер су све уништили, па и Дпорт у граду нашем

Nikad nije bila gora vlast u gradu, sve su unistili gde ce im dusa. Nesposobni su i taj Nenad Djordjevic zvani Nesi, Liba predsenik saveza, Prike napaceni spirtista, Sosa marioneta koja ne xna o sportu nista. Sramota za ovaj grad, unistice nasu mladost, nasu decu, nas Sport, nasu buducnost...... Sto pre ih treba skinuti s vlasti. Zasto narod cuti, svi sportisti grada na ulice zato sto ne daju pare za sport, vec samo za sendvice kada su izbori. Dno, dna su zaista.

Sosu Tata gura svaku nedeljui sudi u drugu ligu dve utakmie,malo li je a Zena nezna gde se nalazi a Nesi,Liba I Prike ma katastrofa

Treba ZOK ugaditi kakvi ga vode Djedovic, Ljyba Stojanovic. Propast

Najnovije vesti

ZutoCvece