Živković na čelu vranjskih radikala

Anesteziolog Slavko Živković postavljen je za novog predsednika gradskog odbora SRS-a u Vranju.

Prema njegoviim rečima, promene u stranci podrazumevaju da on preuzme odbor a dosadaša predsednica Bobana Stanimirović postane predsednik Okružnog odobra SRS-a.

- Formiramo biračke odbore, taj posao je gotovo oko 70 odsto. To je veoma bitan faktor u izbornom procesu, vaši ljudi na kutijama, kako vas ne bi pokrali. Formirana je odbornička lista, nije definitivna, ali biće veliko iznenađenje za građane Vranje, nova lica koja nisu kompromitovana - kaže Živković.

On je najavio i da „postoji šansa“ da radikali, po prvi put, naprave predizbornu koaliciju, a po tom pitanju, takođe po prvi put, od centrale imaju odrešene ruke.

- Naša ideja je da skoro 50 odsto na odborničkoj listi budu žene. Želimo da žene uzmi mnogo više učešća u politici jer one vode domaćinstva, ako su sposobne za to, onda su sigurno sposobne za kreairanje ove sredine, ako ne za bilo kod drugog, onda za svoju decu i svoje unuke - zaključio je Žiković.

Inače, Živković je već jednom bio na čelu vranjskog odbora, a sa tog mesta se povukao zbog privatnih problema.

SSB

Komentari

Što ih briga, sada glat prolaze cenzus od 2 posto i pune skupštinu sa svojim dežurnim komedijantima, pantomimičarima i mimičarima.

Najnovije vesti

ZutoCvece