Žestoka PREVENTINO FUNKCIONERSKA zdravstvena izborna kampanja SNS-a

Rukovodstvo Zdravstvenog centra u Vranju od utorka 2. juna u Vrtogošu krenulo je sa svakodnevnim preventivnim pregledima žitelja seoskih naselja, a dan kasnije, u sredu 3. juna, nastavilo je «preventivu» u Ristovcu.

- Bili smo iznenađeni kada su došli u Ristovac, gde ih odavno nije bilo, da realizuju preventivne preglede kojih nikada nije bilo u pola veka dugoj istoriji Zdravstvene stanice u našem selu - napominje žitelj ovog sela, sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom Ristovčaninu, «baš se zahuktala predizborna kampanja vladajućih naprednjaka».

- Direktorka ZC Vranje i njene saradnice znaju bolje od nas iz Ristovca da je preventiva bolja od lečenja, ali i zbog blagovremenog otkrivanja težih bolesti! Ali, kao «političarke» znaju da je i u izbornoj kampanji važna «preventiva», posebno ako u nekoj sredini niste ništa uradili, kao u našem Ristovcu gde je jedino izvršeno pošljunčavanje puta Ristovac – Rataje, a to je premalo za izbornu kampanju - zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih potencira da pregledi u Ristovcu nisu slučajno izvršeni iz oblasti interne medicine i neurologije.

- Rukovodstvo ZC Vranje sasvim dobro zna od čega boluju ljudi koji žive na selu i bave se poljoprivredom. Hvala im na tome, ali naša sela, među kojima je i Ristovac, imaju mnogo drugih problema, a najteži je odlazak mladih i sve manje dece, pa pedijatri i ne moraju da nas obilaze - poručuje, ali i upozorava sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, preventivne izbore, pardon, preglede, rukovodstvo ZC Vranje održalo je u Vlasu, Bareliću, Vrtogošu i Ristovcu, pa ostaje neizvesnost u kom će selu narednih dana osvanuti dr Antićka i njene saradnice!?

Prema svemu što se vidi, rečenima se mnogo žuri da do «fatalnog» 21. juna preventivno posete sva sela na teritoriji Grada Vranja!

sad, pa ko pežii, videće ih (možda) neke sleeće kampanje.

S. Kostić

Komentari

Visi kao krpa ...sramota.Vazno popadice i ljilja sijaju...grandovski

A kad im prodje sjaj pa zardjaju gledajte ih tad

Nit obraza, nit srama. Nadam se da taj preostali narod u tim mestima vidi i oseća
,, zlatno doba,, u kome živi i da neće učestvovati na nameštene izbore

Najnovije vesti

Drugi protest SLOBODARSKOG VRANJA »

U Vranju je u petak održan drugi po redu protest građana zbog celokupne situacije u zemlji. Protest je počeo pred značaj...

TOP SOFA: PANIKA zbog korone »

Priča koja sledi dolazi iz „Top sofe“ i njene fabrike u Bunuševcu, ali se može odnositi na bilo koju vranjsku, pa i srps...
ZutoCvece