ŽENE SNS: Svaki deveti Vranjanac u stanju SOCIJALNE NUŽDE

ŽENE SNS: Svaki deveti Vranjanac u stanju SOCIJALNE NUŽDE Centru za socijalni rad u Vranju godišnje se obrati 8.000 građana, iznela je na konferenciji za novinare Unije žena Gradskog odbora SNS Dragana Arsić, direktorka Centra.

Arsićeva je, bez osvrta na ovako velike razmere siromaštva Vranjanaca, hvalospevno potencirala «da se rešavaju svi problemi u ovoj ustanovi».

- Zahvaljujući lokalnom rukovodstvu, Gradu Vranju, i republičkoj Vladi, uspevamo da rešimo sve socijalne probleme naših građana - poručila je Dragana Arsić.

Danijela Arsić, gradska većnica za socijalna pitanja, navela je podatak o pomoći Vlade Srbije Gradu Vranju u sferi socijalne zaštite».

- Vlada pruža podršku Vranju namenskim transferom za socijalnu zaštiru u visini od 13 miliona dinara u 2018. godini, dok je Ministarstvo građevinarstva dodelilo sredstva za adaptaciju Sigurne kuće, a Ministarstvo privrede za prihvatilište u okviru Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite - pohvalila se Danijela Milosavljević.

Hvalospevna je bila i Zorica Jović, članica Gradskog veća za obrazovanje, kulturu, informisanje i verska pitanja.

- Vlada Srbije i Grad Vranje pomogli su rekonstrukciju muzej kuće Bore Stankovića i Narodnog muzeja, za obnovu pozorišta izdvojeno je 170 miliona dinara, pa će sve biti gotovo do kraja godine, rekonstruisane su i dve osnovne škole, «Vuk Karadžić» i «Jovan Jovanović Zmaj», a u planu su «Radoje Domanović» i «Branislav Nušić « u Rataju, kao i «Dositej Obradović» - rekla je Zorica Jović.

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nevoljno je odgovorila na ne baš ugodno novinarsko pitanje «zašto je Ministarstvo zdravlja poništilo konkurs za 11 specijalizacija».

- Tužbe sudu pojedinih nestrpljivih lekara su oborile konkurs za specijalizaciju, zato ćemo septembra objaviti novi konkurs - bila je škrta na rečima i poprilično zatečena dr Ljiljana Antić.

Na konferenciji Unije žena GrO SNS osuđen je svaki vid nasilja nad ženama i govor mržnje prema lepšem polu, a usledile su salve pohvala na adresu predsednika Vučića i Vlade Srbije.

Jedino nije dobijen obrazložen odgovor na konstataciju koju je iznela direktorka Centra za socijalni rad, otkud toliko siromaštvo u Vranju gde se svaki deveti stanovnik obraća za socijalnu pomoć!?

S. Kostić

Komentari

Direktorka, sram Vas bilo, u skolkom dispanzeru se na red ceka po 5 sati, da li znate koliko je tooo....i o cemu pricate, niste ni svesni svoje nesvesti....

Јесте у нужди...с.ре нам се од ваших лоповлука,неспособности и идиотизма!!! Снс глуперде!!!

Kako toliki broj socijalnih potrazivanja u zlatnom dobu? Zao mi vas je. Toliko ste nisko pale da ce i unuci da vas se stide.

Када вас град и људи виде као неспособност у свему, једино сте биле способне за своје личне интересе.Може ли бити јадније и бедније од тога још да се овако јадне и очајне исхвалите

ZAPOSLILE STE FAMILIJE I SVE ZIVO OD RODBINU .VI STE NASILJE NAD ZENAMA STRANKE !

Ma jel moguće da ova direktorka u pokušaju idalje sedi u stolici centra za socijalni rad, pa ona je čula da se u centru radi sa caginima i ništa više , još nezna ni zakon o socijalnoj zaštiti i ona drži govor vezan za socijalna davanja.

Ne ne , to nije istina ona nije direktorka u pokušaju već starleta u pokušaju ali fali joj teretana , i malo aerobika .

Ma nemojte više ljudi , pa zar je moguće da vi mislite da ova direktorica iz centra za socijalni rad ima neke veze sa socijalnom, pa ona je protivzakonito izabrana na funkciju direktora , iz obrazovanja bez jednog dana staža u socijali , zato je najbolje da nju zameni Danijela jer je ona u socijali vrh najbolji kadar i ko većnica ne može to konkretno iskazati zato ,ona je budući favorit i kandidat za direktora u centru.

Ma kako je njima pričati kada su se najele za svakog devetog vranjanca koji je u stanju socijalne nužde, pogledajte dotičnu , pa ona puca po šavovima zato što nema se , a kupuje stan u BG , hvali se da je ona dobila auto od ministarstva a to ne kaže po čijem projektu , koji je samo iskopirala , plagijator , svaki rad i delo centra prisvaja a poima nema .

Najbolje što može da se uradi je smena svih vodećih direktorki u socijalnoj zaštiti i na kraju ko šlag na tortu smena dr ljilje.

Dignite se žene i smenite predsednicu unije i onda bilo koja će tri puta bolje voditi uniju žena od nje sa lakoćom, jer ona puca od neznanja.

Pa ovo je nemoguce. Predsednik Vucic kaze da ga je sramota kako nam dobro ide, a ovamo u gradu od 50-60 hiljada stanovnika 8000 trazi socijalnu pomoc godisnje.
Ili predsednik laze ili socijalne sluzbe.
Ja verujem predsedniku, nama mozda I nije dobro, al' njemu je super.

Silovanje, Nasilje, Sendvic (SNS)

Koji mediokriteti da ne upotrebim pravu rec za skoro sve ove SNS zene..vi stvarno niste za komentarisanje, a dobar deo vas ce na lustriranje vrlo, vrlo brzo.Boze dragi ko li vas izabra...

Hahaha...a sta radi ova hijena Gordana iz Medicinske skole, kolege koje su radile sa njom kazu da ne postoji veca lenstina u skoli od nje i veci folirant, non stop je visela na bolovanje. Nazivala je ove iz SNS seljacima i fasistima, bila je na listi DS a,sad zena glavna za obrazovanje u SNS. Daklem vi iz te steanke ste stvarno najveci debili kada jedna ovakva zena koja nema nijedan ljudski a ni profesionalni kvalitet se za nesto pita. Ona je ZLO

Svaka izrecena rec o Gordani je istina. Ona je jos i mnogo gora u svakom ljudskom i profesinalnom pogledu. A gori su od nje i oni koji su odlicno znali o kakvoj se osobi radi, a ipak su je poatavili da se ona pita o obrazovanju. Svi direktori iz SNS u skolama stoje mirno pred njom. To pokazuje kiliki su tek onda oni nule od ljudi.

Ma istina je sve u komentarima, samo mislim da direktorka centra za socijalu treba što pre da se skloni iz javnog života , pored tolikih eksplicitnih snimaka i toliko fotografija eksplicitnog sadržaja , bolje to nego da one izadju javno u svim novinama.

Ma slobodno izbacite sve u javnost da vide svi .Tako treba

Najnovije vesti

ZutoCvece