ŠTEDNJA NA GRAĐANIMA: Guše im naselje za 10 METARA

U toku je asfaltiranje ulice Budisava Šoškića, koja se naslaanja na naselje Viktor Bubanj, ali, lokalna vlast je našla način da i ovaj rutinski posao učini gotovo neshvatljivim.

Kako javljaju građani sa lica mesta, ulica će biti asfaltirana, ali će nadležni ostaviti jedno parče od desetak metara (vidi sliku) da ostane samo tako, gola zemlja, iz za sada nikome shvatljivih razloga.

- Bahatost, bezobrazluk ili šta već... Za desetak metara neće spojiti asfalt sa ulicom Viktora Bubnja iz samo njima poznatih razloga. Mi smo građani drugog reda, izgleda, ali se to nikoga ne tiče - gnevno komentarišu meštani.

No, još nije kasno. Ako ima imalo pameti, vlast će ljudima ljudski srediti ulicu.

Ako nema…

SSB

Komentari

Hoće,hoće,sada kada ste ih obrukali ima da pevaju i asfaltiraju.Šalu na stranu,ceo grad nam je iskopan,svaka ulica krpljena,ispresecana.Kese,papirići,prljav grad uopšteno.Sve započeto,ništa ljudski završeno ali šta i da se očekuje od ljudi kojma je najveće dostignuće partijska knjižica a od lektire družba Pere Kvržice.

Kude gi nađoste tija moji 10% pu j... kakav sam baksuz

Najnovije vesti

Vučić DOLETEO u Vranje (VIDEO) »

Predsednik Srbije doleteo je helikopterom u Vranje oko 18 časova, na svečano otvaranje renoviranog pozorišta "Bora Stank...
Sajam Zaposljavanja