Šta načelnik PEJKOVIĆ noću radi po Banji?

Srećko Pejković, načelnik Pčinjskog upravnog okruga, danima već, prema izjavama svedoka, u noćnim satima krstari naseljem Đelinci u Vranjskoj Banji.

- Poslednjih desetak dana on svake noći po ponoći kroz naselje Đelinci, kroz naselje Suva Banja, službenim kolima Načelstva marke «škoda», prolazi u noćnim «patrolama». Šta traži, e to mogu samo da pretpostavim, jer mi apsolutno nije jasno - priča žitelj banjskog naselja Đelinci, sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih detaljno opisuje vozilo kojim ulicama Vranjske Banje kod železničke stanice svakonoćno «šparta» Pejković.

- «Škoda» je crne boje, glanc nova, sa poluzatamnjenim staklima, ali mi nije promaklo da je za volanom, glavom i bradom, Srećko Pejković koji u Suvoj Banji redovno, naravno, u sitne sate, svrati do kuće Dragana Sentića, predsednika GrO Vranjska Banja. Opet kažem, ne znam koja je svrha njegovih noćnih «avantura», nije valjda oboleo od nesanice kada poslednjih desetak dana provodi besane noći na ulicama Vranjske Banje - zabrinut je za načelnikovo zdravlje sagovornik InfoVranjskih iz naselja Đelinci.

S. Kostić

Komentari

Ne sekirajte se novinarke vranjskih nece vas da manda vi ste u sigurnim siptarakim rukama

Ovo cemo motkama isterati iz banje samo jos sojic uz bulata, sentu, vrebaju plen

Dobro je poznato sta oni rade, gde se uzvrte tu je pljacka, smradovi idite kod bosanca

Luda druzina, ma vlast bre nema sta mi smo ponosni vece budale nismo imali u politici, doso kraj

Kao i vi u sigurnim rukama onog sto danas poseti Kosovo i veliki je prijatelj vaseg vodje AV.

Nacelnik je drag gost Vranjske Banje, vrlo cenjen i posten covek.

Srećko i Sentić verovatno prave zaveru protiv BULATOVIĆA, a sve u dogovoru s Bosketom??BUKI PROVERI LEPO ŠTA TI SPREMAJU.

MOŽDA SU SENTIĆ I SREĆKO ŠOJIĆ PIROMANI, TREBA IH PRIVESTI NA POLIGRAF.

Srećko sa Savićem iz Han pravi spiskove za privodjenje naprednjaka. PROVERENO!!!

Ma oni su zapalili kola.Oce lopuza da ga narod sazali jed idev izbori.Narod kune bulco.Vodi red bog sve vidi.

Koliko" Vranja"ima u Srbiji pa pomnožite, dobićete broj Srećka, Sente, Djoše, Denzija, Mande, i na kraju Bulata, koliko ih ima u Srbiji. A na vrhu svega svevišnji A. V. koji, videste li, kako deli traktore, bicikle, kuće, kako mu se hoće i kome hoće, kao bog. Isti Palma, pljunuti. Samo što je palma u Jagodina počeo od ringišpil i taljige po vašarima, a ovi su odmah uskočili u BMW, audi ili super.

Najnovije vesti

ZutoCvece