ŠONE: Protiv mene se ne vodi nikakva istraga

Povodom vesti u InfoVranjskim «Šone pod sumnjom za krađu struje», Nenad Milojević Šone, predsednik Saveta za socijalna pitanja GrO SNS u Vranju, dostavio je portalu uverenje Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju od 8. novembra ove godine.

U uverenju doslovce stoji: Protiv Nenada Milojevića iz Vranja, rođenog 13. marta 1974. godine u Hanoveru, SR Nemačka, od oca Dragana, JMBG 130397..... ne vodi se istraga pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Vranju od 01. oktobra 2013. godine“.

Milojević je ovo uverenje dostavio portalu InfoVranjskih u cilju demantovanja vesti o sumnji za krađu struje koju smo objavili u četvrtak 7. novembra.

Ne želeći da ulazimo u polemiku, napominjemo da su Info Vranjske u svom tekstu navele da se Milojeviću sudi zbog krađe strruje, a ne da se protiiv njega vodi istraga, što se može proveriti pregledom teksta.

S. Kostić - SSB

Komentari

Konobar 2 duple

Jaoooo majko mila,selim se iz ovo Vranje,ne mogu vise da gledam ovo....

Ma cis sam bre sto mi mozete, izinata cu da kradem, sto mi mozete

A kako rece vracare sto da rabotimo sa ovu vodicu.Baba zaboravila.U remu ili u klozet da gu rasipemo.

Rekoh ja , bravooo careee

Kada je Sone jedna nepismena budala postao neko o kome se nesto pise onda nismo dalo od dna. Predsednik odbora za socijalu...ccccccc...laze one glupe zene za poso, vodi ih da ciste, farbaju. Upoznaje sa velikim serifima u stranci, ponasa se skoro pa kao makro. Umesto da te lujke sede kuci i cuvaju decu ili ako su devojke da traze momke one su spremne na sve zbog posla koji im je obecan samo ako budu lojalne i dobre. Sramota sta ovaj indijanac radi zajedno sa svojim stranackim pajtosima. Kakvi li su ti kojima je ova neotesana seljacina predsednik? Verovatno da i ne zasluzuju bolje.

BRAVO! MUDRO ZBORIS GONZE. ZBOG SVOG PROFITA MALTRETIRA ONE ZENE DA RADE ZA STRANKU INACE NEMA POSAO. CCC BANANA STRANKA POSTALA ZBOG OVAKVIH. TITO DA USTANE OVI BI ZAVRSILI NA GOLI OTOK, SRAMOTA STA SE RADI, SAMO SILA DO VREME JE I NA OVOG SONETA I DJOSU, BULATA. OKRECU SE CREVA LJUDIMA U VRANJU KAD VAS VIDE

Upravu je ovaj Gonze sve bravo za komentar. Znam neke zene koje su otisle u taj odbor kod ovog debila i vec su startovane od Djose, Aritonovica, Nikolica, a ta kombinacije je zaduzen ovaj muflon. Sram vas bilo sve zene koje ste tamo otisle zbog posla a sluzite im za svakakve rabote. Dno dna.

Sramota me kao zenu sta te maloumne zene rade kod tog debila u odbor za ta neka socijalna pitanja. One su sigurne iste kao i taj moron i to sto im radi za njih je normalno. Sram vas bilo za sve koje ste tamo, postoji i mnogo casniji nacin da se nadje poso a ne da se sluzi jednom retardu i lopurdi. Nista nece moci da vas opere jednog dana kada ovo ludilo stane. Pokazivace na vas na ulici koje ste sluzile Sonetu za sve i svasta. Stidecete se od vase dece i vasih roditelja, od komsija, od rodjaka. Sve zene koje su tamo su bruka za nas grad.

Predistraynje radnje i istraga je jedno, optužni proces je drugo. To znaci da u sve dok se ne podigne optužni predlog ne može da se evidentira kod osnovnog suda. Portal je napisao da se vodi istraga a ne sudjenje, ISTRAGA. Polako, po narodnoj ko si ima čavku on si viće iš , tako da je Šone funkcioner malo nervozan.

SONE LOPOV IZ G.C.BIO I OSTAO.NEPISMEN MULAC

Sada se setih, pošto je delo Teške kradje onda postupak vodi Viši sud u Vranju. Neka donese Uverenje višeg suda da se ne vodi postupak, da je podignut Optužni predlog. E Šone, Šone. to rade same ocajnici bez novcaa ti još visoki funkcioner napredne stranke

Najnovije vesti

Viša škola TASIĆEVA SINEKURA »

Srđan Tasić, šef katedre za zaštitu životne sredine i prehrambene tehnologije na visokoškolskoj jedinici u Vranju Akadem...

SPS: Svi predsednikovi ljudi »

Jasmina Prokić, Miroslav Nikolić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković i Lidija Novković predstavljaju deo Radne grupe...
AluTerm plus