ŠONE PONOVO U AKCIJI: Na meti banjski Romi

Nenad Milojević Šone, predsednika Saveta SNS za socijalna pitanja i član Glavnog odbora SNS, u naselju Ogoš u Vranjskoj Banji obećao je pomoć socijalno ugroženim romskim porodicama, baš kao da je započela grozničava izborna kampanja.

- Šone je ugroženim Romima u naselju Ogoš obećao da će već naredne nedelje dobiti pakete sa hranom i odećom, nagovestivši tom prilikom stalnu i neprekidnu pomoć Saveta za socijalna pitanja SNS ugroženim porodicama u romskoj populaciji - navodi sagovornik InfoVranjskih iz OO SNS u Vranjskoj Banji.

Po navodima izvora InfoVranjskih, Šone je (ne)očekivano naišao na gnevne i oštre proteste pojedinih Roma, nezadovoljnih ne samo očajnim socio-ekonomskim položajem velikog broja romskih porodica, već i radom nadležnih državnih organa za socijalna pitanja, posebno radom i kriterijumima Centra za socijalni rad u Vranju.

- Na meti Roma nezadovoljnika našli su se beda većeg broja romskih porodica, naročito onih koji nemaju svoje u inostranstvu među azilantima, nezaposlenost pripadnika romske nacionalne zajednice, a otrovne strelice upućene su ka Centru za socijalni rad u Vranju zbog, kako je rečeno, «čudnih» kriterijuma za dodelu socijalne pomoći, jer se dogodilo da su azilantske porodice dobile materijalno obezbeđenje, a odbijeni su zahtevi porodica koje su ostale u Srbiji, iako je njihovo socio-ekonomsko stanje neuporedivo teže - ističe sagovornik InfoVranjskih.

Po njegovim rečima, «Milojević nije posebno komentarisao rad Centra za socijalni rad u Vranju, već se u obraćanju Romima služio suvoparnim obećanjima i uopštenim frazama koje lepo zvuče, ali konkretno ništa ne znače»!

- U tome je otišao toliko daleko da ni članovima SNS iz redova romske populacije u naselju Ogoš nije direktno i konkretno odgovorio na izrečene kritike na račun vlasti i nadležnih institucija koje se bave socijalnom problematikom - tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz banjskog odbora SNS.

S. Kostić

Komentari

Od ovog ponizenja koje clanovi i funkcioneri sns dozivljavaju, da im Sone diriguje, vece je samo Vucicevo u Parizu.

Eto sta su izmedju ostaIih I profesorka srpskog, prinudjeni da rade da bi se dodvorili nepismenima I bahatima na vlasti. A I sami sebe mrze sto gube dostojanstvo, ali sta ce, moraju zarad opstanka. Lakse je posle setati se po skolskim hodnicima ekonomske I seste skole I glumiti damu I to isto dostojanstvo..prosvecenost vam fali, ljudi.

Jel ovo o dostojanstvu napisa Aleksandra Preletacevic koja kad u jednoj stranci ne dobi nista a svasta uradi i ponizi se,prelete u drugu da tamo dobije???

sonce mora jos da trci zence mora da dobije za stalno mozda trecu rabotu od januarr i sto sd se bunite

evo sta su, izmedju ostalih i profesorka srpskog, spremni da bi se dodvorili nepismenima i bahatima na vlasti. a mrze i sami sebe sto gube dostojanstvo, ali sta ce, moraju zarad opstanka. Lakse je utopiti se u bezlicnu masu i glumiti damu i to isto dostojanstvo po hodnicima ekonomske i seste skole..haha, jadno.

A na velju zence se umislilo kao da radi na WMA mnogo se zanelo sta ces nije im lako dve lepe plate neka samo deca da nesu gladni NJIHOVI

Eto sta su izmedju ostaIih I profesorka srpskog, prinudjeni da rade da bi se dodvorili nepismenima I bahatima na vlasti. A I sami sebe mrze sto gube dostojanstvo, ali sta ce, moraju zarad opstanka. Lakse je posle setati se po skolskim hodnicima ekonomske I seste skole I glumiti damu I to isto dostojanstvo..prosvecenost vam fali, ljudi.

Konobar kad dobije vlast strasno

Kako ih nije sramota? Kakvog su mentalnog sklopa ovi ljudi u SNS-u? Zar je moguce da su bas toliko dno?

Pitajte ga kako je akumulatorom predvidjao buducnost zenama. Pa kako je od drvosece dospeo ovde. Gde nam ode drzava kad ovoliki pismeni svet vrti al to je zato jer preti i smesta radnje, zato ga prate jer je on najveca zavada i zlo u sns Vranje.

Lik je psihički nestabilna osoba, sa F dijagnozom koju krije kao ciga kartonsku kutiju

Ma dali je moguce da ovakvi ulicari vode grad,pa da puknes od budale,ulicari rukvode jaaaaaoooooo.

Nesko je odlican pustite vi prazne price...Sone si radi na teren ....tera si on svoju pricu!

Nesko samo nastavi tako briga te sta zli jezici pisu ovde na ovaj portalcic

SSONE PA TOJ VAM JE BRUKA ZIVA ALI ZNAJE SI GI RABOTE KOJ SKOJU JE KOJA SKOGA JE CUVA SI GI LEDJA TRCI SI DO BANJU ODNESE STO TREBA PODMIRI SVE I OOPPP LEGNE SI UPLATA.NEGA DIRAJTE ON JE TEK SHVATIO STA JE ZIVOT I STA ZNACI IMATI I CEMU SLUZI BOHORR

Najnovije vesti

ZutoCvece