ŠEŠELJ stiže u petak

Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke, obilazak Pčinjskog okruga počinje u Vranju, u petak 5. juna, saopštila je na konferenciji za medije Bobana Stanimirović, predsednica GrO SRS u Vranju.

Stanimirovićeva je precizirala «da će lider radikala u Vranju biti nešto posle 13 sati, gde će na šetalištu pored robne kuće imati direktan kontakt sa članovima i simpatizerima SRS, građanima i novinarima, a mitinga naravno neće biti zbog korona virusa».

- Doktor Šešelj odgovaraće na sva postavljena pitanja, jer za nas radikale nema zabranjenih pitanja, budući da smo mi uvek iskreno iznosili svoje stavove koje dosledno zastupamo oko 30 godina - rekla je Bobana Stanimirović.

Po njenim rečima, «Šešelj će posle Vranja posetiti Trgovište».

- U Trgovištu će predsednik naše stranke biti oko 14,30 sati, gde će takođe biti u kontaktu sa svim članovima i simpatizerima SRS, građanima i novinarima, spreman da odgovori na sva postavljena pitanja - napomenula je predsednica GrO SNS u Vranju.

Bobana Stanimirović je potvrdila «da je poseta Vojislava Šešelja Pčinjskom okrugu sastavni deo kampanje za izbore 21. juna i da će lider SRS do tada obići okruge u Srbiji u skladu sa objektivnim mogućnostima».

- Na kraju, pozivam sve ljude koji će i u Vranju i u Trgovištu kontaktirati sa našim predsednikom da poštuju mere zaštite, odnosno, nose zaštitne maske i rukavice i drže neophodnu fizičku distancu. Mi radikali smo poštovali mere Vlade Srbije u vreme epidemije, jer smo opozicija vlasti, a ne državi - potencirala je Bobana Stanimirović.

S. Kostić

Komentari

Nigde na svetu osuđeni ratni zločinac ne može da vodi stranku i da bude poslanik u Skupštini. Može u Srbiji. Ona je zemlja bezakonja. Zakon važi za običan svet , a za SNS i satelit stranke ne važi. Upitna je i njegova bolest. Sa navodno tom dijagnozom znao sam preko 20 ljudi i niko nije živ. Mora da se odradi apanaža i tiha i tajna podrška SNS-u i AV.

Ono što je najintresantnije da se nas sete samo i jedino pred izbore ili za mobilizaciju a pre i posle toga smo samo što južnije to tužnije. Ima li goreg i nemoralnijeg posla od političara, osim prostitucije, u šta nisam sigurna jer je prostitucija posao za i na obostrano zadovoljstvo.

Ma vi radikali i ovi prefarbani radikali u SNS opraviste nas. Lopovi jedni
Sad izmisliste i na fejs da stavljate br.1. Pa ti ratni zlocincu primas svaki mesec 60000e što ne lajes protiv picoustog. I sina si u poslanike zaposlio. To je za našu decu odnosno vašu. Dosta ste vrsljali. Narode snimite listić pa sve precrtajte zaokruzite da sklonimo ovu lopovsku bagru sa ovim narcisom na čelu i ovu lažnu opoziciju.

Najnovije vesti

Drugi protest SLOBODARSKOG VRANJA »

U Vranju je u petak održan drugi po redu protest građana zbog celokupne situacije u zemlji. Protest je počeo pred značaj...

TOP SOFA: PANIKA zbog korone »

Priča koja sledi dolazi iz „Top sofe“ i njene fabrike u Bunuševcu, ali se može odnositi na bilo koju vranjsku, pa i srps...
ZutoCvece