ĐOŠINA SILA kopa i po privatnom posedu

Vranjski «Vodovod» započeo je zemljane radove na kanalizaciji u Kajmakčalanskoj ulici u Vranju na privatnom posedu, bez dozvole i rešenja, ali ih je vlasnik stopirao parkirajući sopstveno vozilo na trasi kanalizacije.

Kako priča Dragan Kostić, vlasnik ugroženog poseda, «Vodovod» je pod rukovodstvom Božidara Popovića, u utorak 9. juna započeo da kopa po njegovom posedu kako bi na kanalizaciju priključio komšiju.

Dragan Kostić ne razume zašto «Vodovod» mora da kopa po njegovom posedu kada postoji mogućnost priključenja komšije na kanalizaciju iz glavne ulice.

- Preostalo mi je jedino da svoj auto parkiram na mestu gde su počeli sa radovima, kako bi zaustavio dalje kopanje po mom posedu - ističe Kostić.

Ovaj žitelj Kajmakčalanske ulice nije jedini Vranjanac na kome Đoša i njegovi iz «Vodovoda» argumentom sile pokušavaju da nanesu štetu, a u interesu opet nekog svog favorita za koga ne važe ni zakoni ni propisi.

Kostić se hrabro suprostavio toj sili nečastivoj i zaustavio nelegalne radove vranjskog «Vodovoda» na svom posedu.

S. Kostić

Komentari

Dobro ste napisali, nelegalno, pod rukovodstvom Božidara Popovića, Boceta. Normalno da će bude nelegalno kad rukovodi vozač, sa kupljenom diplomom srednje skole. I to doživesmo, da vozač rukovodi radovima, od njega čak i ova prosta radna snaga sa završenom osnovnom skolom i zanatom ima vise škole i znanja, ali on je rukovodilac radova. Srbijo, medju šljivama.

A Dragan Kostić,retko pošten čovek,onaj isti koji je prodao vrtić pre mesec dana na isti taj grad Vranje,po dobru cenu,ko da su tri vrtića,sad mu malo,i ovo da naplati,će prođe vodovod,uz nadoknadu,što će čovek,sirotinja iz Švajcarsku,nema ga celu godinu a sad baš došja da parkira kola.....ccc....

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece