ĐOŠA u oštrom sukobu interesa

Goran Đorđević Đoša, direktor vranjskog «Vodovoda», nalazi se u sukobu interesa jer je, pored toga što je direktor ovog javnog preduzeća, još i član Upravnog odbora njihovog najvećeg dužnika, «Jumka».

- «Jumko» je najveći potrošač vode na teritoriji Grada Vranja i istovremeno najveći dužnik sa preko 300 miliona dinara. Đoša kao direktor «Vodovoda» mora da «pojuri» ovu fabriku da plati svoje obaveze za utrošenu a neplaćenu vodu, međutim, on je i član UO «Jumka» i baš na toj «liniji dodira» on je u procepu između potreba ovog javnog preduzeća i najveće vranjske tekstilne fabrike, dakle, nalazi se u sukobu interesa - objašnjava sagovornik InfoVranjskih, ovdašnji naprednjak koji je po struci pravnik.

Po ovom izvoru, «Đošin «homo dupleks» nije zasmetao GrO SNS da najpre predloži, pa imenuje Đorđevića za člana UO «Jumko».

- U leto 2016. godine, kada je SNS preuzeo od socijalista lokalnu vlast u Vranju, Đoša je imenovan za direktora vranjskog «Vodovoda», ali je vrlo brzo nakon toga izabran u UO «Jumka», verovatno zbog činjenice da je kao bivši direktor tekstilaca «odličan» poznavalac prilika u ovoj fabrici - tumači sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Izvor portala tvrdi i «da Đoša Agenciji nije prijavio novi prihod koji ostvaruje kao član UO «Jumka», ako ga, naravno, uopšte ima.

- Dužan je bio da to učini, a to što nije, to je pitanje za njega - zaključuje sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

I zaista, to je pitanje za Đorđevića, ali on godinama ne komunicira najpre sa Vranjskim, a potom i sa Info Vranjskim, uz salve uvredljivih komentara na društvenim mrežama.

Ali, to je već stvar ličnog odnosa prema stvarnosti, tu nikakva pravila ne pomažu.

S. Kostić

Komentari

jao ljudi pa djosa vam ne izlazi iz glave pa vi ste toliko optereceni njime da to nije normalno, da se niste mozda ZALJUBILI U NJEGA A ON VAM NE UZVRACA LJUBAV,ocigledno ste patoloski ljubomorni.kraljciki

evo ja se sam prijavljujem da sam u sukobu interesa, napiste za mene molim vas hocu i ja naslovnu stranu, a ne ovog nevinog coveka koji nema veze sa tim, ja sam se sam prijavio da imate to u vidu. :)))))

Al će ovaj da šeta po zatvorskom krugu, dugo,dugooooo.

Mene više interesuje poslovanje vodovoda i bm1.
To je tek lopovluk na golemo.

Svi cete vi jednog dana na magareću livadu, a samo će djosa ostati i smejati vam se, jer u životu ko se ljuti uvaliće vam kruti , a vi samo pisite .hahaha

Ostavi Djosu nego kaži odakle pare da gradiš potkrovlje bez dozvolu,urednice S

Đoša je unistio direkciju-šetaliste gornje bez dozvole,zatim je unistio Yumco-pronevere velikih razmera i na kraju Vodovod odnosno grad Vranje sa 20 miliona Evra duga.Đoša je na kraj da unisti i SNS-A TI BULATE I TI BOSKE SAMO GLEDAJTE I CUTITE-I VI CE TE GA ISKIJATI ALI NAJVIŠE

Pravda je spora ali dostizna. Jao Djoso ne pise ti se dobro...sanjao sam te u prugasto odelo a to nije dobar znak!

E i mene zanima ovaj odnos sa BM1, od igle do lokomotive, bez tendera, milioni putuju na toj relaciji, cvece, jelke, srafovi, kade, lavaboi, tus baterije, ekseri, srafovi...

A be Gonzi.Što ćutis bre i trpis ovu budalu.Zapamti on ce te sarani on zapamti.I ne samo on,vec i Zorka igraorka Nesi sport.Slavoljub lopurdetina i neviđeni neradnik Sandi najveca lažovčina koju je svet video.Ne li ovija stručnjaci otkačis lose ti se pise gradonacelnice

Botovi u kucice,mirni.Branite najvecu lopurdu u gradu.Samo puni dzepove,mnogo je ovde ovakvih lopova.Vucicu sta cekas kreni sa lustracijom u Vranju,nek krenu sa ostavkama kao satro sami podneli zbog privatnih problem.Sitku nemate,Bulate I ti ces na dno sa njim samo ga stiti.

Djosice, izvini, ali mnogo su ružan bre. Vranjanci za takvog vikav groblje neoplakano. Pu,pu,pu

e da sam znao da ćemo na kraju doći do ovakvih likova,znaš kad bih glasao za Koštunicu

A opština plaća li vodu, a gonze gonze, šmeker si ti...

Najnovije vesti

Vranje dobija NOVI gradski SAJT »

Grad Vranje dobiće uskoro novi zvaničan sajt, javlja aktuelni gradski portal. Novi sajt planiran je u okviru projekta za...
ZutoCvece