ĐOŠA u OČAJU: Mesec dana BEZUSPEŠNO popravljaju JEDNU CEV

Goran Đorđević Đoša, direktor vranjskog «Vodovoda», već više od mesec dana očajava zbog pojave vode «nepoznatog» porekla ispred zgrade Biblioteke u Vranju, koju veći broj intervencija radnika ovog javnog preduzeća nije mogao da reši zbog nedostatka kadrova struke, saznaju InfoVranjske.

- Voda je izbila neposredno kraj ulaza u zgradu Biblioteke i otiče prema ulici 29. novembra, te predstavlja ruglo u centru grada i ispred ustanove kulture. Posle prve intervencije voda se ujezerila, ali niko iz preduzeća nije uspeo da utvrdi odakle ta voda, zašto se baš tu pojavila, jer firma nema stručnjaka potrebnog profila, hidrogeologa, ali zato je direktor Đorđević zaposlio 80 «stručnjaka» iz SNS - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, posle prve, naravno, neuspešne intervencije, ispitivano je poreklo vode.

- Pošto je bez ikakvih mirisa, u «Vodovodu» su pretpostavili da nije u pitanju fekalna, već se radi o atmosferskoj kanalizaciji. Kako je prilikom ispitivanja uzorka vode utvrđeno da nema hlora, opet se pretpostavilo da nije iz gradske vodovodne mreže! Niko na žalost nije pretpostavio da je prilikom prve intervencije, raskopavanja, posledica bilo stanje da je topografska površina «zasekla» izdan, tj. podzemni sloj, pa je voda još više izbijala i oticala prema najbližoj ulici - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor napominje «da je posle prve intervencije koja je «zaoštrila» problem, usledilo nekoliko neuspešnih pokušaja da se reši problem «nepoznate» vode.

- Radnici «Vodovoda» su kopanjem odvodnog kanala u smeru ulice 29. novembra pokušali da «dreniraju» vodu, ali je ona nastavila sa površinskim oticanjem. Zatim su krenuli sa kopanjem odvodnog kanala prema prostorijama SNS, suprotno od ulice 29. novembra, što opet nije dalo valjane rezultate. Zato je u utorak 14. jula odmah pored «gradilišta» svoje zasedanje otpočeo «konzilijum» vranjskog «Vodovoda» od četiri člana koji rukovode radom dvojice fizičkih radnika!? Da li će nešto uspeti da urade, pokazaće vreme koje se u ovom slučaju baš mnogo odužilo, ali bez ikakvog rešenja - fatalista je sagovornik InfoVranjskih.


Izvor portala na kraju primećuje «da je sreća za «Vodovod» što nije u pitanju fekalna kanalizacija, pa građani reaguju dosta pomirljivo, a u suprotnom, zna se, bio bi skandal nad skandalom».

Prema svemu, biće kao u Odžinki - Đošo, reaguj!

S. Kostić

Komentari

Da dođe neki s čaklje?

Sve to narod placa debelo
Naj skuplju vodu placate u Srbiji
A na proteste izlazite 50-60
Pa zato i nije cudo sto vas jase nepismeni
A sto je najgore tek ce da vas jasu takvi...

Ti kad završite do Veligden sledeće godine posle toga pogledajte ulicu Vase Smajevica.
Voda teći 2 meseca a kanalizacija 15 dana, pozaraziće se narod.

Konačno da gradjani Vranja vide i shvate koga su birali. Djosa je najurio sve koji su u malom prstu imali celu gradsku mrežu
Sada neka mu Maksa sfinger resava problem da voda nije iz gradske mreže ne može me niko ubediti. Kakva atmosferska voda kakvi bakrači. Tek će Vranje shvatiti koliko je štete naneto Vodovodu i gradu dolaskom SNSa i Djose . A da ne zaboravim neka mu problem reše Danijela BM i Drugari iz IG

Nazalost ovom narodu nikad nece doci iz dupe u glavu.
Jer ocito sto ih vise sisaku vise slusaju i cute gradslu vlast.
Ovo je bilo bilo i pre ali nikada za pamti veka kao sad
Pa za njih su i Turci Janjicari mala deca.
Ovi svega sto se dotaknu sve upropaste,zajebu i sjebu...a da nimalo nemaju vode u oci

Nega dirajte stra ga od koronu

Đoša dolazi u vodovod s Tehnodrom, ne može mu korona ništa ulazi kroz kanalizaciju u kancelariju.

Све је дебиле довео око њега. Ово само Нине зв. Масе може да реши. И наравно, Макса свингер чувени играорац. Зато се Масе и не јавља. Неће да се брука.

Rešili su mu drugari iz IG sistem sve probleme, sad rešavaju i drugima.

Spava knjiga na 2.slova
Od 4. Tj Sabu pali na 2. IG
Naredni pad im je ĆORKA
A smesi im se uskoro

Od kad je IG auto gradjevinac, nije mi jasno, ali ocito da on ,"dobro radi" za one koji ga angazuju.

Evo ja bih probao da resim problem kao rodjeni vranjanac hocu da pomognemo da dobijem pola vreme a od onog sto vodovod nije uspeo da uradi mislim da mogu

Najnovije vesti

Boske na Pegazu »

Nedugo pošto su se pojavile glasine da je Dragan Stevanović Boske kandidat za ministra privrede ili turizma, stigao je h...
ZutoCvece