ĐOŠA SPORTSMEN: Čije li su naše pare?

Mesni odbor SNS u selu Tebešinje dobio je novi sportski teren, saopšteno je na zvaničnom FB profilu SNS-a Vranje.

Srećan događaj odigrao se u subotu 28. jula, kada je u povodu ove partijske svetkovine održaan i turnir u malom fudbalu, uz učešće čak četiri ekipe.

Elem, na koji način je jedan partijski odbor dobio teren, na čijem posedu, čijim sredsvima je građen, po kom programu, ko je to odobrio i koliko je to koštalo, o tome nema ni reči u saopštenju SNS-a.

Ponešto se moglo naslutiti kada je vrpcu na novom terenu (stadionu?) presekao lično Goran Đoša Đorđević, direktor „Vodovoda“ i gensek gradskog odbora SNS-a u Vranju.

Ovaj čovek, i inače sklon svakoj vrsti zloupotrebe položaja na koji je izabran, mora da je nešto, uz pomoć preduzeća na čijem je čelu, inače javnog, a ne privvatnog, još manje partijskog vlasništva, doprineo čitavoj priči, čim su ga Trbešinjčani pozvali da preseče vrpcu novog „objekta“.

Da je bilo svečano, tu dileme nema, a slavlje je uveličao čak i jedan sveštenik, verovatno dok je osveštavao teren!

Da je sve u ovoj priči u znaku SNS-a, (samo je pitanje i čijih para) pokazalo je prisustvo još jednog visoko rangiranog naprednjaka, Momira Stojilkovića, potpresednika GrO SNS Vranje.

Lepo je da i mladi sa sela imaju gde da pikaju fudbal, ali, to mora nešto da košta.

Da govori za Info Vranjske, Đorđević bi morao da kaže koliko ovo zadovoljstvo, da prave partijski teren jednom mesnom odboru, košta građane Vranje.

Ali, Đorđević ćuti. Krije nešto, biće.

SSB

Komentari

Đošu već svi znaju nadaleko.A koji bre Moša pa sad visokorangirani?To li je onaj što je udao sina pa je sad ripnuo na listu? On li je bio neki student generacije ili je nešto otkrio? Po šta se ističe osim po stomak?Da mu neje partija ko na svi ostali nebi izmuljio nos iz đžakovi u nutriko.

Ljudi pa taj teren za fudbal je asfaltiran pre 10 godina, sta je tu novo, mozda je obelezen belom bojom

Ma samo nek se gradi ,sto je loso tuj?

Ko ovog mrguda Djosu gura pa on ko da je neki veliki strucnjak,promeni koliko firme coveka da razumes treba ti tumac.

Džo se razume u sport kao marica u kriv ....Taj se bre razume samo u alkohol i u "leva ruka,desni džep".Tako da on nikako ne može da bude SPORTSMEN,već samo PAMPERSMEN ili LOPURDAMEN.

sportsman,hahaa,on se osušio od alkohol

Biti Karicev zet je privremena pozicija, Mosa nece jos dugo biti vazan, pa se sad muva dok moze.

Djošo,osuši li gu jednu litrajku domaću Tebešinjsku posle utakmicu?Nego,ne ga vidim Denzija...Koj ti menja pampers?

Najnovije vesti

NIKA se VRAĆA u politiku »

Dragan Nikolić Nika, poznati advokat i raniji poslanik iz Vranja u čak tri mandata, nalazi se na 18. mestu izborne liste...
ZutoCvece