Đoša otpustio STOJANČIĆA, pa ga za DVA SATA VRATIO na posao!

Prema informacijama iz izvora u UGS «Nezavisnost» u vranjskom «Vodovodu», u ovom javnom preduzeću u ponedeljak 10. septembra odigrala se prava drama u kojoj su glavne uloge imali direktor Goran Đorđević Đoša i Branimir Stojančić, zaposlen u «Vodovodu» kao šef tehničke operative, a sekretar IO GrO SPS u Vranju.

- Stojančiću je direktor Đoša u ponedeljak uručio rešenje o prestanku radnog odnosa. Prema našim sindikalnim saznanjima, Stojančiću je usmeno zamereno da je izvor informacija za InfoVranjske, mada tog kvalifikativa nema u rešenju o otkazu, pa je čovek otpušten s posla - priča sindikalac u organizaciji UGS «Nezavisnost».

Po ovom izvoru, «kroz nepuna dva sata Stojančić je dobio rešenje da se vrati na posao»!?

- Direktor Đorđević je za manje od dva sata, novim rešenjem o vraćanju Stojančića na posao, demantovao samoga sebe. Nemamo pouzdanih saznaja šta se stvarno desilo u «Vodovodu» u Đošinoj režiji, mada se «šuška» da je o «slučaju Stojančić» odmah obavešten vrh SNS i naravno SPS, te da je otuda došla urgentna direktiva «Bane mora odmah nazad, na posao, Đošo, šta to radiš za ime Boga» - narativan je sagovornik InfoVranjskih iz vranjskog «Vodovoda».

Na poziv InfoVranjskih da prokomentariše svoje brzopotezno otpuštanje i vraćanje na posao, Stojančić je odgovorio kratko i suvo «da o poslu ne želi da govori, jedino može o politici»!

Direktor Đorđević za javnost ne komentariše ništa, a najmanje svoje tajne poslove, u koje računa apsolutno svaki posao koji radi.

S. Kostić

Komentari

E moj Djole pampersmanu,vidis da iznad popa ima pop dzabe glumis neko ludilo tvoje bolje bi ti bilo da se rastreznis malo jer alkohol ti udario u glavu a i mnogo si smrsao covece da te ne muce neke iznutrice?Blizi se kraj vasoj tiraniji djole djole gde ces posle prdekana te ocekuje na duzi period djole misli malo o tome.

ovog Đošu,kara,kako ko stigne-sekretarica ga minira,Stojančić ga tera da sam čisti tamo gde kenja,a Babačko ga jbe,pa ga ne pokriva,hehee...

Haha! I nad popom ima pop! ĐOŠA se zaigrao malo...pomislio da je jači od Ružića! Vranjanci, mnogo ste glupi bre...u BG koalicija SNS-SPS funkcionise odlično i svima lepo ... a u VR? Parodija čista...naprednjaci, spustite se na zemlju malo. Rejting vam opada iz dana u dan...tražićete s kim ćete u kolaciju. Budale!!

Samo se vi smejete ali ne znate da će Djosa za gradonacelnika sprema za 2019 godinu... Pampersmen ili alkoholmen on puca visoko ...
Zivi bili pa videli, možda budete malodusni čitajući ovaj komentar ali vreme će pokaže da se ovaj komentar obestinio ...

Mora da je moler urgirao
Mislim Djosin

Zanimljivo, ja u Vodovod da platim i sretnem drugara Mladena sa Slavomirom Kosticem, reko odkad ovaj ima kontakte sa novinarima, kad ono istrca tekst. Djosa ga zaposlio, ali malo je, direktor da bidne ima sve da pogazi.

Da bi Djosa bio izabran za gradonacelnika, mora biti odbornik. Neka bude kandidat 2020, to je najlaksi nacin da sns padne sa vlasti.

Najnovije vesti

ZutoCvece