ĐOŠA naredio NOĆNO PRANJE ulica

Zlouporebljavajući svoju javnu funkciju direktora "Vodovoda", gensek SNS-a Goran Đorđević Đoša naredio je noćno pranje ulica u Vranju.

Kamion ove firme noću obilazi centar Vranja i osvežava ga, sve pred posetu predsednika SNS-a Aleksandra Vučića Vranju, koja je najavljena za petak.

Snimak koji vidite napravljen je u sredu u 3:20 ujutru.

Reč je, naravno, o zloupotrebi, jer Vranje postoji i kad Vučić ne dolazi, i tada je prljavo, pa ga niko ne pere.

Ali, ovakvo politički koruptivno ponašanje nema ko ni da primeti, ni da kazni.

Za sada, naravno.

SSBB


Komentari

Da je Obilic Milos znao da ce danas Djosa da bude direktor u Vodovod,ne bi iso u Boj na Kosovo nego bi s Brankovica kod kantara na brojciki otiso !

Kad ne može niže djoša

Svi u zatvor pod hitno da se vidi kako su radili i sta su radili

I komradov kamion je bio noćas, provereno.Rastrčali se kao da će sutra smak sveta.Objasnite Moši da se grad ne čisti samo kad dolazi Vučić i da objasni inspekciji rada kako sada nema višak radnika jer je zaposlio 20 radnika poslednjih dana.Sve za partiju i pred izbore.A šta ako AV promeni predviđenu rutu pa naleti na svakodnevni lom i đubre.Mošo,Mošo, isti ste svi, prikazujete lažno stanje i privid higijene i čistog grada a istina je savim drugačija.

ce crknete od muku Andonove Pera bugarin i Boško Obradović .vucic ce vas oduvati kao sto je smrk iz Vodovoda oprao sve ulice pa su sada ciste

Vučić NEMA dan radnog staža u privredi. ON je prodavac MAGLE! I, da ne zaboravim ON je završio svoju političku karijeru...Zapad ga pustio niz vodu,a Putin mu bio u oproštajnu posetu!

Treba je da naredi da se uradi i prilaz u naselju Raska ne da ljudi glibaju u blatu da bi u 21.veku dosli u grad.Najblize naselje do grad a najmanje uredjeno.Jos uvek ulaz u naselje ne asfaltiran,igraliste u blatu i trnju.A vecina zitelja nas.Raske je za SNS a oni im tako vracaju nebrigom.Sprema se peticija gradjana da se istupi pred Predsednikom sa dokumentaciom i slikama o stanju naselja Raska.

Lele Mošo, pa što ne čistite i perete svaki dan grad ? Prođi u češalj između zgrade , ima se zarazimo. Deponije gde god pogledaš.Kam te celo leto sa cisternu kad se topi asfalt i od prašinu ne možeš da prošetaš.Ne interesuje te tebe čistoća , tebe interesuje gde ima da se pojede a i dobro popije. Bruke jedne,mackate i zanosite ovaj priglup narod.

Jos jedan dokaz da DNO nije krajnja destinacija vlastodrzaca u Vranju. Ipak ima jos dublje, jos vece dno.

Najnovije vesti

VASILJEVIĆ debitovao za ZVEZDU »

Nikola Vasiljević, doskorašnji golman surduličkog superligaša Radnika, a sada čuvar mreže beogradske Crvene zvezde, debi...

I OŽEGOVIĆ napustio Dinamo »

Miloš Ožegović, zadnji vezni igrač Dinama, sedmi je fudbaler koji je napustio redove vranjskog prvoligaša.Ožegović je pr...
ZutoCvece