ĐILAS: SNS postavlja 60 odsto SKUPLJE PODZEMNE KONTEJNERE

Postavljanje podzemnih kontejnera u Vranju izazvalo je i mnogo šire interesovanje od onoga koje se moglo očekivati.

Osnovni razlog tome je dvostruki moral i SNS-a i ovdašnjih predstavnika te stranke na vlasti.

Naime, u lovu na jednog od čelnika Saveza za Srbiju, Dragana Đilasa, nisu, naravno, birana sredstva, a jedno od težih oružja bili su upravo podzemni kontejner koje je Đilas instalirao širom Beograda.

- Šta će nam to, to je svuda izbačeno, služi samo da se operu milioni - samo su neki od najistaknutijih primera tadašnjih krilatica SNS-a protiv tada aktuelnog gradonačelnika Beograda.

Ali, davno je to bilo.


Računajući na kratko pamćenje naroda, SNS je krenuo postavljanje istih tih „nepotrebnih“ podzemnih kontejnera najpre u Novom Sadu, ali, da ne iznevere partijsku tradiciju, za 60 odsto skupljih od onih koje je postavljao Đilas u Beogradu.

Sada, tom trendu priklljučuje se i Vranje, potvrđujući još jednom da SNS izmišlja neprijatelje i da nema samostalne ideje, već se bavi jedino reciklažom tuđih.

Nekadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas objašnjava da su podzemni kontejneri već dugo u upotrebi po Evrop, jer su tri puta trajniji od običnih.

- U Beogradu smo ugradili preko 2.000 komada proizvedenih u Srbiji, ali je SNS vlast želela da napravi aferu po svaku cenu. Uhapšeno je više ljudi, ali su svi pušteni a tužilac je odustao od gonjenja - seća se Đilas.

Hapšenje je bilo, naravno, velika vest, dok puštanje, naravno, nije.

Ali, SNS se tu nije zaustavio. Posle 60 odsto skupljih kontejnera u Novom Sadu, ostaje da se vidi koliko su ovi po Vranju preplaćeni.

- Nažalost, SNS vlast u Beogradu ne održava ovu vrednu investiciju, tako da je nadzemni deo kontejnera kod većine njih potpuno uništen - kaže Dragan Đilas.

Ono, možda slična sudbina čeka i ove koji se nelegalno montiraju po Vranju.

Ali, nema veze. Pa kupiće se novi, parama građana, naravno,

SSB

Komentari

MOME DOSTA VISE NASA DECA SU GLADNA.STAVI SAKU NA ASTAL AKO IMAS M.

Jebali ve kontejneri nemamo leba da jedemo od vasi porezi vasi izvrsitelji.Bagro lopovska.A kako ce narod sd u tija gontejneri.Podzemni prosjaci bidnasmo zbog vas.Nego ako.Udrite po ovaj ulav narod.

Gde je privredni kriminal da proveri indicije,silne inspekcije, agencije?Ma ništa se ne radi bez procenta.Sramota i bruka i svi žmure i niko ne reaguje.Nemoguće da su rukovodioci komrada jači od zakona i prava ili smo banana država.

Narode moj ,sto bi rekao Kralj Ibi, skidajmo ove lopove...Zaustavimo pljacku stoleca ,ne dozvolimo da najgori prave budale od nas!

Najnovije vesti

ZutoCvece