Čudo: Dragana Nakić pojačala SNS?

Dragana Nakić, nekadašnja uzdanica Jedinstvene Srbije, pre nekoliko meseci preletela je u tabor vranjskih naprednjaka, što je s obzirom na predistoriju odnosa Nakićeve i SNS odjeknulo lokalnoj političkoj sceni, saznaju InfoVranjske.

- Svi smo bili zatečeni zbog ovog političkog transfera, verovatno zato što znamo i pamtimo izbore pre četiri godine, kada je protiv nje bila podneta krivična prijava od strane Gorana Nikolića, potpredsednika SNS, zbog sumnje da je parama kupovala glasače za Jedinstvenu Srbiju. To je,međutim,zaboravljeno i Nakićeva je postala vernik SNS - ističe sagovornik Info Vranjskih.

Po ovom izvoru, bolje upućeni u okolnosti koje su doprinele ovom transferu nisu iznenađeni pristupanju Nakićeve u SNS.

- Nakićeva je preletela u SNS svesna već ostvarenih benefita. Rođena sestra joj je glavna medicinska sestra u Službi hitne pomoći, rođeni brat je pomoćnik gradonačelnika, a šuška se u Banji da je i objekat u kome su prostorije banjskih naprednjaka nelegalno sagrađen - objašnjava sagovornik Info Vranjskih.

Sve na kraju ispade po onoj narodnoj - svaka ptica svome jatu leti, ali isto tako i po onom savremenom naravoučeniju da su u politici večni jedino interesi, a ponajmanje ljubav.

S. Kostić

Komentari

SRPSKA MAJKA DACA VOLI CECU I SMINKA SE NA OPASNO.SVE JE JASNO ODAVNO SAMO NIJE JASNO DA LI JE OVAJ NAROD NORMALAN???

Kako li te samo nije sramota vise?!

Opaaa snajke

Ovo je kataklizma, nekada su čast i poštenje bili preduslov za sve u životu. Danas samo goli interes, gaziti preko leševa po cenu ličnog uspeha. Bolesne ambicije pojedinaca će dovesti ovaj SNS do totalnog raspada. Jadni oni robovi koji su lepili plakate, nosili zastave, skupljali glasove.

Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka.

Bila u SPS, pa u JS sad u SNS ovo je bolesna država. Umesto javne osude i zabrane političkog delovanja ona će od nekoga is SNS biti "nagrađena" funkcijom uz određenu "nadoknadu"

Samo da dopunom sa JUL i DS. Čisto da se ne zaboravi.

I SDPS, pa JS!

KOLIKO JE STRANAKA PROMENILA.
SVI PO NEKOLIKO
BOSKE VREĐAO VUČIĆA 2012 SADA JE NAJVERNIJI.

Stvarno cudo, nevidjeno. Pa obraz im je vazniji od svega!!!
Kao Djokicka iz pete skole, cim zadrmala fotelja zbog JS, ajd u SNS.
Za 4 god ako treba u 4., 5.... stranku, to li je problem?

Cake zlatokopacki je uclanio,nova nada podzemlja naprednjackog.Iskusna,mlada,ubava,mecku vozi,gleda pink...to je sivi koji prolazi u sns lozi.

Ovo je sramota od jednog politikologa:DS,SPS,JS,SNS....IMALI NEGDE DA NISI BILA???

Seljanka

Dolazi u SNS u vreme pada stranke, a jačanje diktature AV. Ovo će joj biti kraj političke karijere, jer će posle pada SNS svi oni biti lustrirani i uklonjeni iz političkog života.

Pojacala?
UUUU! Sad su jaki kao crna zemlja! Sta bi jadni bez nje?

E, Srbijo, sta si dozivela, Marija Stefanovic pa ova zatvorska snajka.

Dolaze sve one kao pojačanje u orgijanjima SNS.

Kakav kadar,sad su kompletni!

Pojačava se SNS. Nedostaju Ševko ciganin i Vojča Balinovački.

Obraz ne postoji!

No coment

ONA JE DUGO U SNS

Opaaa, brukaaaa , nije ti ovo trebalo zeno, ostavila si Palmu... Brukaaaa brukaaaa ovo je za vec ne gledati i uzasno smesno
Ponizenje

Najnovije vesti

NOVI INCIDENT u ZC Vranje »

U sredu rano ujutru u vranjskom Zdravstvenom centru došlo je do novog incidenta, povodom koga je u upravi ove institucij...
ZutoCvece